Zpěvačka ANNA K. bude hvězdou letošního vánočního koncertu na zámku

Zpěvačka ANNA K. společně s doprovodnou kapelou vystoupí v sobotu 17. prosince na mikulovském zámku.

Tradice vánočních koncertů v Mikulově pokračuje a těšit se můžete na takové hity, jako jsou Večernice, Nebe, Nashledanou, Nelítám nízko, Spojený království smutku a radosti či Večírek za koncem.

Anna K. (51) patří k těm zpěvačkám, které dovedou oslovit širší publikum a zároveň se nepodbízet. Vystudovala hudebně dramatický obor na Pražské konzervatoři a od dětství účinkovala v divadle Semafor, ze kterého odešla po dvaceti letech. První desku Já nezapomínám vydala v roce 1993. Zlom v její kariéře nastal v roce 1999 s albem Nebe, za něž od Akademie populární hudby dostala Anděla za album roku a zpěvačku roku. Po seznámení s kytaristou Tomášem Varteckým společně vydali oceňovaná alba Stačí, když se díváš, Noc na zemi a Večernice. Zatím poslední studiové album, vydané v roce 2011, se jmenuje Relativní čas.

Poslední dobou si Anna K., vlastním jménem Luciana Krejcarová, plní své sny. Po těžké nemoci se vrátila ke koncertování, v roce 2013 se vydala na své akustické turné, které mělo obrovský úspěch, koncertuje na letních slavnostech, pravidelně se objevuje v nominacích čtenářské ankety Žebřík časopisu Report, kde byla mezi čtenáři zvolena několikrát zpěvačkou roku. Intenzivně se také věnuje osvětě v prevenci rakoviny prsu, kterou sama trpěla. Letos na podzim se utká o titul královny tanečního parketu v pořadu České televize StarDance. Tančit bude s Markem Hrstkou.

Lístky na vánoční koncert ANNA K. & Band budou v prodeji již od poloviny září. Letošní novinkou je spolupráce s firmou Ticketstream a lístky můžete zakoupit také přímo v Turistickém informačním centru Mikulov na Náměstí za 550 korun.

js

MR banner AnnaK 620x200