Spisovatel Robert Fulghum v Mikulově

Mikulovský Club No 292 přivítá také v říjnu skvělého autora, který k nám zavítá v rámci projektu LiStOVáNí. „Jsem nadšená, že po Torey Hayden, která u nás byla v září, nyní přijede Robert Fulghum se svou novou knihou Opravář osudů,“ říká Petra Caulfield, která LiStOVáNí v Mikulově pořádá.

Autor několika bestsellerů doprovodí herce z LiStOVáNí Věru Hollou a Alana Novotného na turné po České republice. V Mikulově vystoupí v pondělí 23. října ve 20 hodin. Rezervace vstupenek je možná na telefonním čísle: 725 807 525.

Americký spisovatel Robert Fulghum představí svou novou knihu Opravář osudů. „Uvidíte také divadelní představení z knihy Co jsem to proboha udělal? a pak budete mít možnost si s Robertem Fulghumem popovídat a nechat si podepsat knihy. Několik z jeho titulů bude i na místě výhodně k mání,“ zve Petra Caulfield.

Proslulý americký autor zveřejňuje už dlouho na svých stránkách robertfulghum.com krátká zamyšlení nad věcmi, které ho v životě, při psaní a na cestách potkávají. Ty nejzajímavější postřehy, příhody a témata vybral a upravil je pro knihu Co jsem to proboha udělal?, a to v duchu knih, kterými se jako spisovatel v 90. letech proslavil.

js

0001 19