25. reprezentační ples města Mikulov byl ve stylu vídeňské opery

Bezmála tři stovky návštěvníků zaplnilo v sobotu 26. ledna zámecký sál na letošním, již 25. reprezentačním plese města Mikulov.

Na úvod slavnostního večera všechny přítomné včetně hostů z partnerského rakouského Drasenhofenu přivítala místostarostka města Leona Alexová a ředitelka společnosti Mikulovská rozvojová Petra Eliášová.

Taneční páry na parket pak vyzvaly první tóny Mikulovského salonního orchestru. Slavnostní nádech celého večera zpříjemnil i smyčcový kvartet Unique Quartet, který ovšem zahrál i známé popové a rockové hity. Nechybělo ani předtančení v podání tanečních párů Studia Danza. Ve vinárně se o dobrou náladu postarala cimbálová muzika Klaret.
Hudební doprovod v druhé půli večera zajistil jedenáctičlenný Fordance Orchestra. Pro mnohé návštěvníky byl velkým a příjemným překvapením zpívající ministr zdravotnictví Adam Vojtěch.

Samozřejmě nechyběl ani fotokoutek, který byl jako již tradičně hojně navštěvován. Losování půlnoční tomboly pak bylo napínavé až do posledních chvil. Všechny ceny našly své šťastné majitele a mnohé putovaly i do Rakouska.

Jitka Sobotková, foto: Mikulovská rozvojová

DSC 0192

 

DSC 0253

Místostarostka Leona Alexová a ředitelka společnosti Mikulovská rozvojová Petra Eliášová při zahájení plesu.

DSC 0297

DSC 0402

DSC 0349