Únor v G-centru

Druhý měsíc letošního roku jsme prožívali aktivně, hojně jsme si užili oslav narozenin a při rukodělných činnostech jsme započali přípravu dekorací na svátky jara.

Organizace se přihlásila do společného celorepublikového projektu domovů pro seniory s názvem „Jedeme v tom společně“, jehož smyslem je zapojení seniorů do pohybových aktivit a prezentace poskytovatelů sociálních služeb.

Start projektu bude 1. března v 10.00 hod. a dle stanovených pravidel bude trvat do 30. dubna 2016. Soutěžit se bude v jízdě na rotopedu s cílem ujet vzdálenost necelých 400 km. Poctivě jsme trénovali a věříme, že se nám podaří vytrvat a zdárně přetnout cílovou pásku!

Ve dnech 5., 11., 18. a 26. ledna jsme popřáli k narozeninám ženám a mužům: paní Růženě P., Emilie K., Zdeňce V., Pavlíne L. a Heleně H. a pánům, Stanislavu F. a Františku K. Všichni oslavenci měli připravené občerstvení, společně jsme zasedli u slavnostně prostřených stolů a pobavili se. Všem přejeme zdraví a spokojenost do dalšího života!

V průběhu měsíce jsme pokračovali v individuální a společné práci s našimi uživateli, pravidelně nás navštěvovali kněží zdejší kapituly, probíhala praxe žáků místního odborného učiliště a věnovali jsme se rozličným rukodělným aktivitám. Průběh našeho života můžete zhlédnout na webových stránkách.

Více z našeho života se dozvíte na webových stránkách: www.gcentrummikulov.cz, část: Aktuality z našeho života.

Pavel Rous

Gcentrum

 

Návštěva faráře

Procházka s učni