Přednáška v Městské knihovně

Imunitní systém a záření kolem nás.

Slovo „geopatogenní“ je složeno ze dvou řeckých slov, kde „geo“ znamená „Země“ nebo „Zemi“ a „pathos“ znamená „utrpení“ nebo „nemoc“. Volně přeloženo je „geopatogenní“ utrpení nebo nemoc, které pochází ze Země. Nejstarší známé zmínky o geopatogenních zónách pochází z Číny a jsou staré více než 4 000 let.

Naši předkové o těchto zónách věděli a uměli jejich negativní působení co nejvíce omezit (slamníky, dubové lavice, stoly a postele, častý pobyt venku a téměř žádné elektrospotřebiče).

Ale co dnes? Uvědomte si, jak se za cca posledních padesát let změnilo prostředí kolem nás! Stačí se jenom podívat na kopce a střechy v našem okolí. Kolik se tam objevilo různých vysílačů a antén. A jak se změnily naše domácnosti a pracoviště. A to vše do našeho prostředí přidalo jednu velmi negativní věc – technické záření, s kterým si naše tělo neumí poradit.

Spojením geopatogenních zón a technického záření vzniká tzv. biorezonanční pole, které působí na každou buňku našeho organismu. A zatím ani vědci, učenci a lékaři neznají dlouhodobý dopad pobytu v tomto poli na naše zdraví. A výsledek?

Ten se už teď začíná projevovat na našem zdraví! Pokud se cítíte unaveni, míváte špatnou náladu, špatně spíte nebo dokonce již trpíte nějakým zdravotním problémem (a to od častého nachlazení, rým, alergií přes problémy s tlakem, cukrovkou až po ty nejzávažnější potíže – onkologické), nacházíte se s velkou pravděpodobností právě v tomto biorezonančním poli. Vždyť proč přes stále vyspělejší zdravotnictví se objevují nemoci, o kterých jsme si mysleli, že jsou již minulostí (tuberkulóza, černý kašel,...) a počet pacientů u některých nemocí obrovsky narůstá (astma, alergie, cukrovka a také rakovina).

Pokud máte zájem dozvědět se o této problematice více, přijděte na přednášku, kterou pořádáme v Městské knihovně Mikulov, 16. 3. 2016 v 17,10 hod.

Ing. Pavel Kavřík

patogenní zony