Klub seniorů informuje

Ve druhé polovině měsíce února se kromě pravidelné činnosti v našem klubu uskutečnily hned tři velmi pěkné a zdařilé akce. Dne 17. února to byla relaxace a plavání v Aqualandu Moravia v Pasohlávkách. Opět jsme si řádně prohřáli svá těla a celkově si to užili. Stále více seniorů využívá i sauny a další nabídky tohoto zařízení. Dlouho očekávaná tradiční akce Pochovávání basy se dle plánu uskutečnila 24. února a opravdu se vydařila. Naši senioři ve svém středu rádi přivítali ředitele zařízení Srdce v domě v Klentnici – pana Zbyňka Turečka. Kulturní program opět připravily členky pěveckého sboru při KS. Nechyběl ani pan farář v podání skvělého pana Jaromíra Crhana, roli kostelníka tentokrát připadla paní Marii Babicové, ministrantem opět byla vnučka Ludmily Kolouchové Emma Zimmermannová. Nechyběli ani smuteční hosté a celá řada dalších. Přítomní senioři se o sobě dozvěděli mnoho zajímavých informací a všichni se společně výborně bavili. Vystoupení účinkujících, především však pana faráře, odměňovali neustálým potleskem. Nadšeni byli i z hudební produkce pana Miloše Škamrady seniora. Bylo to milé a přátelské odpoledne, na které budou přítomní senioři dlouho vzpomínat. Vedení Klubu seniorů děkuje panu Jaromíru Crhanovi, malé slečně Emmičce, členkám pěveckého sboru a dalším seniorkám za moc krásné vystoupení, panu Zbyňku Turečkovi za milý sponzorský dar, děvčatům v kuchyni paní Pavle Pacelové, Marii Dufkové, dále Marii Babicové a Martě Gregorové za výrobu vynikajících chlebíčků a další velmi chutné pohoštění.

Dne 27. února se naši členové zúčastnili divadelního představení, a to operety Bratránek z Batávie v divadle Reduta Brno. Všichni jsme byli opravdu nadšeni nejen samotným představením, ale i krásnými interiéry této zrekonstruované budovy. Byl to pro nás pro všechny mimořádný kulturní zážitek.

Senioři, pozor!

Nezapomeňte, že 16. 3. ve 14 hodin se v sále Centra uskuteční tradiční akce, a to Josefská zábava. Kulturní program včetně tanečního vystoupení připravují členky pěveckého sboru. K tanci a poslechu tentokrát bude opět hrát Rytmik z Dolních Kounic. Přijďte se pobavit!

Dne 23. 3. pojedeme opět relaxovat do Aqualandu Moravia v Pasohlávkách.

Pozor! Odjezd již v 9.15 hodin ze známých stanovišť. Nahlásit se můžete už 16. 3. na naší společné akci nebo na telefonním čísle: 723 715 533.

A hned 30. března ve 14 hodin se v sále Centra bude konat tradiční akce Velikonoční párty. Zábavný kulturní program už teď připravují členky pěveckého sboru při KS, a to každé úterý. Nebude samozřejmě chybět ani hudba, a to opět v podání pana Miloše Škamrady. Vajíčka a mrskačky s sebou!

Vedení Klubu seniorů srdečně zve na tyto naše akce všechny naše členy a další příznivce. Přijďte, nebudete litovat!

Zvláštní poděkování patří panu Josefu Pacelovi a Jaroslavu Viceníkovi za velkou aktivitu a obětavost! Jmenovaní pánové mají velký podíl na zdárném průběhu všech našich velkých akcí. Jejich ochoty a obětavosti si velmi vážíme a dovedeme ji ocenit. Děkujeme!

Libuše Danielová