Relax, chutné jídlo a dávka adrenalinu. To nabízí Aqualand Moravia

Máme pro vás tip, jak si odpočinout a zároveň si užít adrenalin. Nejmodernější český akvapark Aqualand Moravia se navíc nachází jen pár minut autem či na kole z Mikulova, pod Pálavou u břehu nádrže Nové Mlýny. Celková délka tobogánů a vodních skluzavek se blíží dvěma kilometrům a vodní plocha všech bazénů je zhruba 3 000 m2. A oblíbený aquapark se stále rozšiřuje. Letos v květnu například otevřel vlastní hotel, který je pár kroků od zařízení.

Venkovní koupání, nově i s vodním barem

Pro pořádnou zábavu je potřeba řádný prostor. V Aqualandu Moravia se zdá, že se s počtem atrakcí nešetřilo. Akvapark má hned dvacet tobogánů a skluzavek. Mezi nejoblíbenější patří Abyss, Boomerango či U-Wave. Bazénů je v nabídce celkem dvanáct, včetně několika napájených vodou z místního termálního vrtu Mušov, který dosahuje teploty až 46 °C. Vybrat si lze z několika relaxačních bazénů, kde návštěvníky hýčká například perličková koupel. Opomenuty nejsou ani děti. Pro ty nejmenší je určen Baby Pool, mělký vnitřní bazének s vyhřívanou vodou, pro větší děti pak bazény s množstvím vodních hraček a atrakcí.

Unavit se na atrakcích a pak hurá domů? Zkuste místo toho wellness či dobré jídlo

Až vás vodní atrakce unaví a vysílí, nemusíte se hned vydat na cestu domů. V Aqualandu Moravia mysleli i na odpočinek a relaxaci v podobě wellness areálu Forum Romanum s unikátním saunovým světem. Nabídnou vám zde až čtyřiadvacet saun a relaxačních procedur, od klasické finské sauny přes biosaunu a solnou lázeň až po unikátní kryokomoru, která léčebné procesy v těle nastartuje několikaminutovým pobytem v extrémním mrazu (až −140 °C). Hlad po adrenalinovém či odpočinkovém programu vám zaženou kuchaři v Imperium restaurant, kteří připravují špičkové pokrmy z čerstvých kvalitních surovin. Pro posezení u dobré kávy zase poslouží příjemné prostředí kavárny Coffeeland.

Každá návštěva trochu jinak

Ještě více zábavy na vás čeká tehdy, když se svou návštěvou zrovna natrefíte na speciální akce, které Aqualand pořádá poměrně pravidelně. Letošní léto je plné zábavy, tance i sportu. Například 16. 7. zavítaly do akvaparku finalistky České Miss 2016. Aqualand Moravia také oslaví třetí narozeniny, a to 30. července. Tento den tak budou moci nejen obyvatelé Mikulova oslavit adrenalinem na tobogánech či pořádnou koupačkou. Připraven je i speciální program. V srpnu zase vypukne akční Aqualympiáda. A 27. srpna se odehraje dětský den se záchranáři.

 

· od 11. 6. do 4. 9. otevřeno denně od 9.00 do 21.00 hodin

· 20 tobogánů a skluzavek, 12 bazénů, 24 saun a procedur

· Vlastní hotel pár kroků od akvaparku, jehož součástí je výhodné vstupné do Aqualandu Moravia

· Vstupné lze koupit na www.koupejse.cz

· Informace najdete na www.aqualand-moravia.cz

Inzerce

aqua