Klub seniorů informuje

Ohlédnutí se za velmi pěknými a zdařilými akcemi našeho klubu, které se uskutečnily ve druhé polovině měsíce listopadu. Dne 16. 11. to byla akce Šikovné ruce s praktickou paní Ivou Šrámkovou. To odpoledne se nás sešlo tolik, že naše klubovna v centru doslova praskala ve švech. Vyráběli jsme fantastické jmenovky na dárečky pod stromeček a také sněhuláčky na ozdobu květináčů. Paní Ivance děkujeme za její obětavost a především velkou trpělivost. Děkujeme jí i za materiál na naše výrobky, který nám tentokrát věnovala jako dárek. Moc si toho vážíme a už teď se těšíme na další setkání v příštím roce.

Další tradiční a skvělou akcí byly Kateřinské hody, které se uskutečnily dne 23. 11. ve 14 hodin v sále centra. Senioři, a bylo jich tentokrát opravdu hodně, mezi sebou rádi přivítali sekretáře senátora Jana Hajdy pana Václava Rišicu a také několik obyvatel zařízení Srdce v domě v Klentnici. Veselý a vtipný kulturní program opět připravily členky pěveckého sboru při KS. Nechyběla ani paní starostová se svým manželem, hodové právo, stárek, stárková, celá krojovaná chasa a také hudba v podání pana Miloše Škamrady. Bylo i výborné pohoštění. Členky pěveckého sboru vyráběly chlebíčky a další dobroty nám věnovala naše členka paní Marie Šoupalová. Vedení Klubu seniorů děkuje nejen paní Marii Šoupalové, ale i všem členkám pěveckého sboru, které se podílely na výzdobě, přípravě celé akce, péči o všechny zúčastněné a také úklidu po akci. Všechny je nelze vyjmenovat, protože seznam by byl hodně dlouhý. Jejich ochoty a obětavosti si moc vážíme a dovedeme ji ocenit. Děkujeme! Vedení Klubu seniorů zvlášť oceňuje pravidelnou a příkladnou činnost členů pěveckého sboru při přípravě kulturních programů na všechny velké akce konané v tomto roce. A právě díky nim jsou všechny tak úspěšné. Naši senioři také nechybí na žádné akci, které jsou organizovány městem nebo jinými spolky a organizacemi. V posledním období se pěkných a velmi zdařilých akcí v našem městě uskutečnilo nepřeberné množství a rozhodně bylo z čeho vybírat.

Senioři, pozor!

Připomínám poslední dvě významné akce, které se ještě uskuteční v tomto roce. První je Vánoční posezení u stromečku 14. prosince ve 14 hodin v sále centra. Přijdou mezi nás děti z MŠ Habánská a také studenti Gymnázia v našem městě. Přijďte si zavzpomínat a společně si zazpívat vánoční koledy. Na této slavnostní akci budete mít poslední možnost se přihlásit na Silvestrovskou merendu, která se bude konat dne 28. 12. ve 14 hodin opět v sále centra. Společně se pobavíme a důstojně se rozloučíme se starým rokem. Přijďte, rozhodně nebudete litovat! Těšíme se na vás!

Libuše Danielová

klubsenioru