Aqualand Moravia nabídne dětem během jarních prázdnin vstup za symbolickou 1 korunu

Nejmodernější akvapark v Česku, Aqualand Moravia přichystal na období jarních prázdnin akční nabídku pro děti do 150 cm. Ty budou mít vstup do AQUA zóny akvaparku jen za 1 korunu při zakoupení vstupenky přes e-shop. Podmínkou akční nabídky je doprovod dítěte platící osobou.

Jihomoravský akvapark pro děti připravil odměnu za pololetní vysvědčení. Od 3. 2. do 19. 3., tedy v době, která pokrývá celé období jarních prázdnin napříč okresy, budou mít děti do 150 cm vstup do AQUA zóny jen za symbolickou 1 korunu, přičemž běžné celodenní vstupné v této kategorii stojí 250 korun v pracovní dny a 290 korun o víkendu. Děti však během pobytu musí doprovázet osoba starší 18 let s platnou vstupenkou zakoupenou na e-shopu nebo pokladně Aqualandu Moravia s celodenním vstupem. Vstupenky lze zakoupit na www.ditezakacku.cz.

„Děti i jejich doprovod se mohou těšit na zábavu v 8 bazénech a na 10 vnitřních tobogánech. O víkendech na ně navíc čekají animační programy,“ uvedl ředitel Aqualandu Moravia Petr Pavlacký. K dispozici je i řada dalších atrakcí, jako vířivky, protiproud, chrliče, stříkací pistole nebo vodní hřiby. Občerstvení zajišťuje řada gastronomických provozů v čele s restaurací Imperium a kavárnou Coffeeland. Přímo v bazénu Neptun se pak návštěvníci mohou osvěžit u vodního baru.

PR

AQUALAND logo col