Mikulovský finanční úřad patří k nejvstřícnějším v republice

Mikulovský finanční úřad patří k nejvstřícnějším v republiceFinanční úřad pro Jihomoravský kraj Územní pracoviště v Mikulově získalo v 7. ročníku internetové soutěže „Daňař roku“ ocenění a umístnilo se na 6. místě v kategorii „nejvstřícnější územní pracoviště finančního úřadu“.

„Je naší velmi milou povinností alespoň touto cestou za naše Územní pracoviště v Mikulově poděkovat všem, kteří nám dali hlas. Jsme opravdu velmi potěšeni a za celý náš malý kolektiv pracovníků mohu říci, že jsme se v práci hned po zveřejnění výsledků radovali jako malé děti s rukama nad hlavou,“ řekla Oldřiška Fabouková, vedoucí registračního oddělení ÚzP v Mikulově.

I když mikulovští pracovníci finančního úřadu působí v neoblíbeném odvětví činnosti, právě proto jsou právem moc vděčni za toto ohodnocení, které přišlo od lidí, kteří jejich služeb využívají. „Toto ohodnocení se stává pro nás velkým impulsem pro další naši práci, a o to víc, neboť nás lidé svými hlasy dostali již po druhé mezi deset nejvstřícnějších pracovišť,“ doplnila Oldřiška Fabouková.

js