Klub seniorů informuje

Ohlédneme - li se za akcemi, které se uskutečnily v první polovině měsíce dubna, a to včetně plavání v Aqualandu Moravia v Pasohlávkách, lze konstatovat, že nejvýznamnější z nich byla tradiční Velikonoční párty , konaná dne 12. dubna v sále centra.

Veselý a vtipný kulturní program i tentokrát připravili členové pěveckého sboru. Aktivně se však zapojila i celá řada dalších našich členů. Nechyběly hrkače, pomlázky, vajíčka a vše další co k Velikonocím patří. V sále panovala slavnostní nálada, umocněná také krásnou stylovou výzdobou sálu a vhodným oblečením účinkujících. K tanci a poslechu nám opět zahráli naši chlapci z Dolních Kounic. I pohoštění bylo. Vedení Klubu seniorů děkuje všem našim členům, kteří jakkoli přispěli ke zdárnému průběhu tohoto milého odpoledne. Děkujeme!

Senioři, pozor!

Nezapomeňte, že dne 10. května ve 14 hodin v sále centra se uskuteční tradiční Oslava svátku matek. V kulturním programu vystoupí děti z MŠ Habánská a žáci ZUŠ Mikulov pod vedením ředitele školy pana Jiřího Vrbky.

K tanci a poslechu nám tentokrát zahraje pan Miloš Škamrada senior. Také upozorňujeme členy pěveckého sboru, že dne 17. 5. si půjdeme posedět do restaurace U Soudečku na Náměstí. Sraz ve 14 hodin u restaurace. Bude to poděkování za poctivou a svědomitou přípravu kulturních programů na všechny akce konané v našem klubu. Plavat do Aqualandu Moravia v Pasohlávkách pojedeme dne 24. 5. Odjezd v 9.15 hodin z již tradičních stanovišť. Nahlásit se můžete dne 10. 5. na naší společné akci nebo telefonicky na čísle: 723 715 533. Dnen 31. 5. se uskuteční Vycházka po našem městě, spojená s posezením ve vinném sklípku. Sraz přihlášených na tuto akci ve 13.30 hodin u centra nebo přímo na Pavlovské 83. Na všechny tyto akce vás srdečně zveme. Přijďte, nebudete litovat!

Libuše Danielová