Klub seniorů informuje

Ohlédneme-li se za akcemi našeho klubu, které se uskutečnily v posledních čtrnácti dnech, nelze opomenout relaxaci a plavání v Aqualandu Moravia v Pasohlávkách, a to dne 24. května.

Další skvělou akcí byla 31. května vycházka po našem městě, spojená s posezením ve vinném sklípku. Toho dne se nás sešlo celkem třicet šest a dá se říci, že tato mimořádná akce se opravdu vydařila. Mezi nás zavítal i bývalý sekretář senátora Jana Hajdy pan Ludvík Jankovič s manželkou. Poděkování patří všem těm, kteří nejenže napekli výborné koláče, ale přinesli i další dobroty. Děkujeme!

Během měsíce května připravily členky pěveckého sboru velmi pěkný a vtipný kulturní program pro děti z MŠ Habánská a Pod Strání, a to při příležitosti Dne dětí. Ve dnech 1.–2. června v dopoledních hodinách jim šly k jejich svátku popřát, poděkovat za milá vystoupení během roku a také předat sladkou odměnu. Děkujeme ředitelství obou MŠ a pedagogickému kolektivu za velmi chutné pohoštění a krásné kytičky.

Senioři, pozor!

Nezapomeňte, že 28. 6. ve 14 hodin se v sále centra koná poslední akce I. pololetí s hudbou, a to Zábavné odpoledne. A v pátek 30. 6. opět Posedíme ve vinném sklípku na Pavlovské 83.

Vedení Klubu seniorů blahopřeje našim dlouholetým členkám, a to paní Zdislavě Fajkusové a Anděle Vráblíkové, které se v měsíci červenci a srpnu dožívají významného životního jubilea. Přejeme pevné zdraví a hodně spokojenosti. Blahopřejeme!

Upozornění!

V měsíci červenci a srpnu se žádné větší akce konat nebudou, ale tradičně každé úterý od 14 hodin budeme v centru opékat špekáčky, povídat si a zpívat. Bude-li nepříznivé počasí, sejdeme se v naší klubovně u kafíčka.

Celá řada našich členů se v době letních měsíců zúčastňuje letních táborů pořádaných každoročně různými organizacemi. Věříme, že jim vyjde počasí a letní tábor splní jejich očekávání. Vedení klubu seniorů přeje všem, kteří pojedou na dovolenou, na tábory nebo k rodině, a také všem našim členům hodně zdraví a pěkné zážitky. Užijte si to!

Libuše Danielová

KS