Mikulovské pivobraní bude o den delší a s novým maskotem

Již po sedmé se bude v srpnu v prostorách amfiteátru konat Mikulovské pivobraní. Letos se festival rozšířil na dva dny a má nového maskota.

Jedinečný pivní festival spojený s rockovou hudbou bude probíhat od pátku 11. do soboty 12. srpna a pořadatelé tradičně slibují zábavu pro celou rodinu.

„Pomyslným srdcem celého festivalu bude bohatý pivní jarmark, kde budou moci návštěvníci ochutnat 80 až 100 druhů pivních speciálů minipivovarů z různých koutků ČR a zahraničí,“ říká organizátorka festivalu Veronika Žuravlova.

„Navíc návštěvníkům naservírujeme neuvěřitelnou pivní atmosféru, nabitý doprovodný program a pořádnou porci kvalitní hudby – Horkýže Slíže, IneKafe, Arakain, Rybičky 48, Dymytry. Večer zakončí stylový půlnoční ohňostroj,“ doplnila k programu.

Mikulovské pivobraní nabízí zábavu pro celou rodinu. Pro děti je připravena speciální zóna se zábavnými programy, bublinovou show, duchem mladé pak potěší zóna zábavných atrakcí a vodních radovánek. Bude připravena i kuchařská show Marcela Ihnačáka a silácké představení Železného Zekona. Soutěžechtiví návštěvníci si mohou vyzkoušet některou z tematických soutěží.

Pro letošek získal festival i nového maskota v podobě oživlé chmelové hlávky. „Jméno mu vybrali samotní fanoušci a náš nejlepší kámoš se nyní jmenuje PIVOŠ,“ uvedla Veronika Žuravlova.

Více informací najdete také na webových stránkách festivalu www.mikulovskepivobrani.cz.

js

banner MP 2017