Červen v G-centru

V červnu jsme si užívali příjemného počasí a připravených akcí v domově.

Dne 2. června společně oslavila narozeniny paní Marie M. V přítomnosti dcery jsme oslavenkyni pogratulovali, poseděli v příjemné atmosféře u prostřených stolů a užili si krásné odpoledne. Děkujeme za pozvání a občerstvení, přejeme hlavně zdraví a životní pohodu!

V pátek 9. června jsme vyrazili na druhý letošní výlet v Mikulově. Došli jsme do zámecké zahrady v historickém centru města pod zámkem. Ve stínu oranžerie jsme si sedli, odpočali a poslechli si vybrané úryvky z knihy paní Červené o historii Mikulova. Potom jsme si prohlédli zahradu a přesunuli se náměstím do cukrárny na občerstvení. Zhruba hodinku jsme poseděli, dali si kávu, zákusky, zmrzlinu a pití. Počasí nám přálo, bylo nádherně a před polednem jsme se vrátili k obědu do domova. Akce se nám vydařila a všichni účastníci byli spokojení. Opět děkujeme učňům a jejich paní učitelce za potřebnou pomoc při výletu.

V úterky 6., 20. a 27. 6. se našim seniorům věnovala dobrovolnice, paní Darja. Povídalo se o cestování, zážitcích z dovolené a blížícím se výročí upálení mistra Jana Husa. Děkujeme za ojedinělou a trvalou přízeň, které si vážíme!

Více z našeho života se dozvíte na webových stránkách: www.gcentrummikulov.cz, část: Aktuality z našeho života.

Pavel Rous

Batikování

 

Procházka s učn