Senioři reprezentují město

Kdybyste dnes oslovili aktivního šedesátníka „velebný kmete“ nebo hledali u čiperné babičky kapsář s kůrkami, jak to známe z literatury, se zlou byste se potázali. 

Dnešní důchodci žijí v rámci svých zdravotních možností docela jinak, než tomu bylo dřív. Svědčí o tom celá řada akcí nejen kulturních a společenských, ale také sportovních. 

Členové našeho Svazu důchodců se ve středu 21. června zúčastnili 5. krajských sportovních her v Chudčicích. Protože před soutěží dva měsíce poctivě trénovali, výsledek se dostavil – v konkurenci sedmi družstev obsadili krásné 3. místo. Na bronzovém umístění se podíleli manželé Bednářovi, Josef Chovanec, Miroslav Šlampa a Ján Doboš. 

Absolutní vítězkou se ze pětatřiceti účastníků stala kapitánka mikulovského družstva Ludmila Sekaninová, která získala v pětiboji čtyři zlaté a jednu stříbrnou medaili a postupuje do celostátního kola. To bude ve Frýdku-Místku a spolu s ní nás a celý jihomoravský kraj bude reprezentovat i Miroslav Šlampa, který vybojoval dvě stříbrné medaile. 

Za vzornou reprezentaci našeho města všem děkujeme a přejeme hodně úspěchů v další soutěži.

Kimmelová

seniori sportovci