Klub seniorů informuje

V první polovině měsíce října se konalo několik velmi pěkných akcí, kterých se naši senioři zúčastnili. Z nich lze vyzvednout dvě nejvýznamnější.

První mimořádnou akcí, organizovanou MěÚ v našem městě, byla dne 2. října v zámeckém sále oslava Svátku seniorů, a to pro všechny seniory města Mikulova a okolí. Tato akce se konala již potřetí, a to při příležitosti Mezinárodního dne seniorů. V tomto roce se této velmi pěkné oslavy zúčastnilo daleko více seniorů, než tomu bylo vloni a jen z našeho klubu jich bylo téměř čtyřicet. Tato vynikající akce se opravdu vydařila. Blahopřání zástupců města, krásné kytičky, pěkný kulturní program a skvělé občerstvení přítomní senioři hodnotili velmi kladně. Vedení města Mikulov a jejich dalším pracovnicím za vše moc děkujeme a už teď se těšíme na další setkání v příštím roce.

seniori02001

Dne 11. října se v naší klubovně v Centru pro volný čas uskutečnila již tradiční akce Šikovné ruce pod vedením naší skvělé praktické dívky paní Ivanky Šrámkové. Téměř dvacet seniorek tvořilo výrobky s podzimní tematikou, a to kytičky z listí a krásné dýně. Vedení Klubu seniorů naší Ivance za ochotu a obětavost moc děkuje. Poděkování patří i naší člence paní Marii Viceníkové za vynikající burčák a skvělý koláč na tuto akci. Děkujeme!

Akce v měsíci listopadu

6. 11. Plavání Aqualand Moravia v Pasohlávkách

Odjezd v 9.15 hodin z již tradičních stanovišť. Hlásit se můžete na našich společných akcích nebo telefonicky na čísle: 723 715 533.

8. 11. Divadelní představení Mandarinková izba v 18.00 hodin, divadlo Hodonín.

15. 11. Burza v 9.30 hodin v sále centra

Už teď si můžete připravovat věci, které chcete nabídnout. Upozorňujeme, že každý si své věci nabízí sám.

17. 11. Divadelní představení Jezinky a bezinky v 19.30 hodin, Divadlo Bratří Mrštíků v Boleradicích.

Odjezd autobusem v 18.00 hodin od Centra pro volný čas. Další zastávky  dle dohody s vedoucí zájezdu paní Martou Zbořilovou.

22. 11. Kateřinské hody ve 14.00 hodin v sále centra

Kulturní program připraví členové pěveckého sboru a k tanci a poslechu zahraje Rytmik z Dolních Kounic.

Na všechny tyto akce vás srdečně zveme! Přijďte, nebudete litovat!

Vedení Klubu seniorů v našem městě blahopřeje svým dlouholetým členkám, a to paní Heleně Hrabalové, Karle Kováčové a Jarmile Svěchotové, které se v měsíci říjnu dožily významného životního jubilea. Přejeme pevné zdraví, hodně spokojenosti a životního optimismu. Blahopřejeme!

Libuše Danielová