Klub seniorů informuje

Ani v měsíci listopadu členové Klubu seniorů v našem městě rozhodně nezaháleli. Pravidelně se scházely členky pondělního Babince a také každé úterý odpoledne členové pěveckého sboru při KS, kteří připravovali kulturní programy na další tradiční akce, jako jsou Kateřinské hody a Mikulášská zábava.

Dne 8. listopadu se členky našeho klubu zúčastnily divadelního představení Mandarinková izba v Kulturním domě v Hodoníně. Herci Národního divadla v Bratislavě se skvělým Marošem Kramárem a jeho kolegy předvedli doslova herecký koncert. Byl to mimořádný kulturní zážitek!

V počtu 29 seniorů jsme dne 10. 11. ve 14.30 hodin v obřadní síni v našem městě doprovodili na poslední cestě naši dlouholetou členku klubu a také pěveckého sboru paní Marii Vodrážkovou. Přišli jsme se s ní rozloučit a poděkovat jí za vše, co pro mnohé z nás i pro klub udělala. Čest její světlé památce!

Naši členové nechyběli ani na akcích organizovaných městem a jinými organizacemi jako Hudební večer v Tanzbergu nebo Svěcení vína 2017 a další akce 7. ročníku festivalu, který připomenul svatomartinskou tradici v našem městě.

Poznačte si do kalendáře akce v měsíci prosinci

4. 12 . Plavání Aqualand Moravia v Pasohlávkách

            Odjezd v 9.15 hodin z již tradičních stanovišť. Nahlásit se můžete dne 22. 11. na naší společné akci nebo na telefonním čísle: 723 715 533.

6. 12. Mikulášská zábava ve 14 hodin v sále centra

            Kulturní program tradičně připraví členové pěveckého sboru a nebude chybět ani svatý Mikuláš v podání pana Jaromíra Crhana s celou jeho družinou. Už teď si připravujte drobné dárečky pro své kamarádky a kamarády. Svatý Mikuláš je rád předá. K tanci a poslechu tentokrát bude hrát Rytmik z Dolních Kounic.

12. 12. Akce Šikovné ruce ve 14.30 hodin v klubovně centra

            S naší praktickou dívkou paní Ivankou Šrámkovou budeme vyrábět výrobky se zimní tematikou. Na tuto akci se nemusíte hlásit, jen prostě přijďte.

27. 12. Silvestrovská merenda ve 14 hodin v sále centra

            Kulturní program na tuto tradiční a velmi oblíbenou akci opět připraví členové pěveckého sboru a k tanci a poslechu tentokrát zahraje pan Miloš Škamrada. Upozorňujeme, že na tuto akci se musíte závazně přihlásit a zaplatit 100 Kč, protože budeme objednávat kuřata a další dobroty.

Vedení Klubu seniorů vás na všechny tyto akce srdečně zve!

Libuše Danielová