Klub seniorů informuje

Také druhá polovina měsíce listopadu byla v našem Klubu seniorů bohatá na celou řadu velmi pěkných a dá se říci i zdařilých akcí. Dne 15. 11. to byla tradiční BURZA, které se zúčastnilo více jak třicet seniorů, včetně osmi nabízejících své zboží, a to i vánoční balíčky s kosmetikou.

Další mimořádnou akcí bylo divadelní představení JEZINKY a BEZINKY, konané dne 17. 11. v Divadle Bratří Mrštíků v Boleradicích. I tentokrát ochotníci z Boleradic rozhodně nezklamali a předvedli jako vždy perfektní výkon, i když představení bylo žánrově zcela odlišné. Odjížděli jsme domů spokojeni a plni dojmů. Už teď se těšíme na další návštěvu tohoto perfektního a takřka rodinného divadla.

Ten, kdo šel dne 22. listopadu v odpoledních hodinách kolem Centra pro volný čas na Vrchlického ulici, mohl zaslechnout známé tóny písně Čí sú hody, naše… To se totiž v sále centra konala tradiční akce, a to Kateřinské hody. Krásně vyzdobený sál to slavnostní odpoledne doslova praskal ve švech. Připravený kulturní program v podání členů pěveckého sboru byl perfektní a všem přítomným se moc líbil. Ve svém středu jsme opět velmi rádi přivítali milé hosty, a to senátora Jana Hajdu, jeho tajemníka pana Václava Rišicu a zastupitele města a ředitele zařízení Srdce v domě v Klentnici pana Zbyňka Turečka a také osm obyvatelů tohoto zařízení. K tanci a poslechu hrál pan Miloš Škamrada. Bylo to milé a přátelské odpoledne, které se opravdu vydařilo. Nechyběla ani paní starostová se svým manželem, hodové právo a také celá krojovaná chasa. Vedení Klubu seniorů děkuje členům pěveckého sboru za velmi pěkný a hlavně vtipný kulturní program. Ocenit musíme i naše muže, a to pana Jana Hryzláka a Jaroslava Malého, kteří se na tomto programu aktivně podíleli. Poděkování patří i senátorovi Janu Hajdovi za milý sponzorský dar a také všem těm, kteří se jakkoli podíleli na zdárném průběhu této oblíbené akce. Všem moc děkujeme!

Senioři, pozor!

Nezapomeňte, že dne 12. prosince ve 14.30 hodin v naší klubovně v centru se uskuteční tradiční akce Šikovné ruce s paní Ivou Šrámkovou a dne 27. prosince ve 14 hodin v sále centra poslední akce tohoto roku, a to Silvestrovská merenda. Kulturní program připraví členové pěveckého sboru a k tanci a poslechu zahraje pan Miloš Škamrada. Přihlášky na tuto akci jsou závazné! Také vybíráme 100 Kč na bohaté občerstvení.

Nezůstávejte sami! Přijďte se pobavit a důstojně rozloučit se starým rokem!

Libuše Danielová

seniori