Společnost BOHEMIA SEKT nakoupila defibrilátory do svých závodů

Společnost BOHEMIA SEKT patří k nejvýznamnějším výrobcům šumivého moku a vín ve střední a východní Evropě. Ročně prodá přibližně 26 milionů lahví. Pravidelná ocenění udělovaná jejich sektům a vínům na významných mezinárodních a tuzemských vinařských soutěžích potvrzují vysokou kvalitu jejich produktů. Bohemia Sekt je dlouhodobě nejoblíbenější značkou sektů v České republice, proto dosahuje až 70 procent podílu na trhu šumivých vín.

Výborné sekty a vína vznikají díky poctivé práci.

Výborné sekty a vína vznikají díky poctivé práci, fortelu a lásce vinohradníků a vinařů. Schopnost rozeznávat ve víně nejlepší vlastnosti, dále je rozvíjet a touha vytvářet každý rok ta nejlepší vína – to je základ, na kterém Bohemia Sekt staví. To je poslání a výzva. Proto se Bohemia Sekt stará o výchovu svých odborníků – vinohradníků, vinařů, technologů, enologů a sklepmistrů. Jejich zkušenosti jsou pro ně zárukou vysoké kvality a radosti ze skvělých nápojů určených spotřebitelům.

Za všemi úspěchy stojí celý tým lidí

Společnost dosahuje nádherných výsledků hlavně díky svým lidem! BOHEMIA SEKT se o své zaměstnance stará, a aby zajistila jejich větší bezpečnost, obrátila se na zdravotnické profesionály a vybavila své provozy o zdravotnickou techniku (defibrilátory), díky které jim je v případě nutnosti poskytnuta okamžitá a hlavně rychlá pomoc ještě před příjezdem záchranné služby. Během pracovní doby se může stát cokoli, ale společnost BOHEMIA SEKT je připravena!

Společnost BOHEMIA SEKT zakoupila kromě 2 kusů DEFIBRILÁTORU SAMARITAN-350P do centrály ve Starém Plzenci, další 2 defibrilátory na své pobočky na Moravě v Mikulově a do Habánských sklepů ve Velkých Bílovicích.

Poznámka redakce: Plzeňská firma KRÁSNÝ-zdravotnická technika s.r.o. dodala v září roku 2017 firmě BOHEMIA SEKT 4 kusy DEFIBILÁTORU HEARTSINE 350P + provedla odborné proškolení zaměstnanců této společnosti. Společnost KRÁSNÝ - zdravotnická technika Plzeň se nejenom specializuje na DEFIBRILÁTORY, ale také má v nabídce resuscitační pomůcky pro KARDIOPULMONÁRNÍ RESUSCITACI (KRP).

Firma KRÁSNÝ - zdravotnická technika spolupracuje s profesionálními záchranáři jako je např. RESCUE HELP, z.s, záchranářské a výukové středisko, kterému bezplatně poskytla trenažer DEFIBRILÁTORU LIFEPOINT.

PR

full piknik s bohemia sektem ii 34082 plzensko h