Klub seniorů informuje

Klub seniorů informuje 

Ohlédnutí se za mimořádně pěknou a zdařilou akcí, která se uskutečnila 6. 12. v sále Centra pro volný čas, a to Mikulášská zábava. Úderem čtrnácté hodiny do sálu důstojně vkráčel svatý Mikuláš s celou svou početnou družinou. Nechyběli ani běloskvoucí andělíčci a také plno zlobivých čertů, kteří vyváděli psí kusy. Svatý Mikuláš v podání pana Jaromíra Crhana byl jako vždy skvělý, ale především vtipný a přesvědčivý. Pozdravil přítomné seniory a všem rozdal drobné dárečky. Také kulturní program členů pěveckého sboru při KS byl veselý a vtipný a všem přítomným se moc líbil, což dokazovali neustálým potleskem. O smích a legraci rozhodně nouze nebyla. Senioři ve svém středu rádi přivítali milé hosty, a to zástupkyni ředitele ZŠ Mikulov, Pavlovská, paní Hanu Mičkovou a naši lektorku, učitelku SOU paní Ivu Šrámkovou. Nezapomněli jsme ani na životní jubilea. Předali jsme dárky a poblahopřáli jménem města Mikulov pěti našim členkám, které se ve druhé polovině tohoto roku dožily významného životního jubilea. K tanci a poslechu nám hrál Rytmik z Dolních Kounic.

Stylově vyzdobený sál, zářící stromeček, světla svíček a typická vůně jehličí umocňovaly předvánoční atmosféru tohoto slavnostního odpoledne.

Vedení Klubu seniorů děkuje panu Jaromíru Crhanovi a členům pěveckého sboru za krásný kulturní program a také za výrobu vynikajících chlebíčků a dalších dobrot. Děkujeme také všem těm, kteří se jakkoli podíleli na zdárném průběhu této skvělé akce.

Upozorňujeme,

že dne 17. ledna 2018 ve 14 hodin se v sále centra uskuteční Výroční členská schůze. V kulturním programu vystoupí děti MŠ Habánská a pěvecký sbor Ptáčata ze ZŠ Valtická. Budeme také vybírat členské příspěvky.

Vážení přátelé, blíží se konec tohoto pro Klub seniorů dalšího úspěšného roku, a proto je zapotřebí poděkovat všem, kteří mají velký podíl na celé řadě vynikajících akcí.

Poděkování patří nejen členům pěveckého sboru, ale i všem těm, kteří přiložili ruku k dílu. Ze srdce děkujeme i naší člence a především vedoucí cvičení žen seniorek paní Vlastě Žaludové za její ochotu a obětavost, které si moc vážíme! Nelze však opomenout ani ty, kteří nám zůstávali věrní a po celý rok pro naše seniory připravovali vynikající kulturní programy, besedy a jiné skvělé akce. Velké poděkování patří ředitelství MŠ Habánská a Pod Strání, ZŠ Valtická, GSS Mikulov, ZUŠ Mikulov a vedení Národopisného souboru Palavánek. Velmi oceňujeme pomoc a účast na našich akcích pracovníků MěÚ Mikulov, zastupitelů města, senátora Jana Hajdy a jeho sekretáře, ředitelství zařízení Srdce v domě v Klentnici, vedení Městské policie Mikulov, paní Ivance Šrámkové a paní Sylvě Chludilové z Galerie Efram a také celé řadě dalším. Ze srdce všem moc a moc děkujeme!

Všem výše jmenovaným a také všem našim členům přejeme hodně zdraví, štěstí a spokojenosti v novém roce 2018!

Libuše Danielová   

duchodci