Klub seniorů informuje

Ve druhé polovině měsíce prosince se uskutečnily hned dvě velmi pěkné a zdařilé akce. Dne 12. 12. se v klubu centra konala tradiční akce, a to Šikovné ruce. Osmnáct našich členek pod vedením naší skvělé lektorky paní Ivanky Šrámkové vyrábělo krásné vánoční růže. Ty se všem opravdu moc povedly. Vedení Klubu seniorů děkuje naší Ivance za ochotu, obětavost, ale především za velkou trpělivost s námi dříve narozenými.

Další skvělou akcí byla Silvestrovská merenda, která se konala dne 27. prosince v sále centra. I toto slavnostní odpoledne byl sál centra stylově vyzdoben. Nechyběl vánoční stromeček, voňavé větvičky, stříbrné šišky a všude plno svíček. Ani kulturní program si nezadal, byl mimořádně veselý a také nemohly chybět vtipy a úsměvné scénky.

Mezi nás přišli i milí hosté, a to zastupitelé našeho města, paní Hana Míčková, zástupkyně ředitele ZŠ Pavlovská, a také ředitel zařízení Srdce v domě v Klentnici pan Zbyněk Tureček. Téměř šedesát účastníků této tradiční a velmi oblíbené akce se nejen vesele a spontánně bavilo, ale také si pochutnávalo na výborně propečených kuřatech z dílny pana Michala Marcinčáka. Nechybělo ani chutné cukroví, které upekly naše členky a také vyrobily vynikající jednohubky. Podával se i výborný svařáček a nezapomněli jsme ochutnat vynikající slivovičku, kterou nám věnovali naši zlínští přátelé. K tanci a poslechu tentokrát hrál pan Miloš Škamrada a na naše pozvání přišla i jeho manželka Jitka. Naši senioři se v kole točili jako zamlada. Veselé a zábavné odpoledne se všem zúčastněným moc líbilo a domů odcházeli nadmíru spokojeni. Na toto důstojné rozloučení se starým rokem budeme rozhodně hodně dlouho vzpomínat.

Vedení Klubu seniorů děkuje členkám pěveckého sboru za velmi pěkný kulturní program, dále všem těm, kteří zdobili a připravovali sál, pekli cukroví a vyráběli jednohubky, pečovali o naše seniory a provedli úklid po akci. Všechny je nelze vyjmenovat, protože seznam by byl opravdu hodně dlouhý. Poděkování patří i panu Zbyňku Turečkovi a paní Valince Eliášové za milé sponzorské dary. Všem moc a moc děkujeme!

Upozornění pro naše členy:

Již začátkem nového roku byla zahájena pravidelná činnost v klubu, a to:

°každé pondělí          Dámský klub             8.30  hodin     naše klubovna

°každé úterý              Schůzky sboru          14.00 hodin    naše klubovna

°každý čtvrtek           Cvičení žen                9.00 hodin      sál centra 

 

Připomínám:

Dne 17. 1. ve 14.00 hodin se v sále centra uskuteční Výroční členská schůze.

V kulturním programu vystoupí děti MŠ Habánská a pěvecký sbor Ptáčata ze ZŠ Valtická. Bude zhodnocena činnost klubu za uplynulý rok a také budete informováni o připravovaných akcích v roce 2018. Přijďte, těšíme se na Vás!

Vedení Klubu seniorů blahopřeje našim dlouholetým členkám: paní Martě Gregorové a Marii Viceníkové, které se v měsíci lednu dožívají významného životního jubilea. Přejeme pevné zdraví a hodně optimismu do dalších let. Blahopřejeme!

Libuše Danielová   

seniori