Klub seniorů informuje 

Konec měsíce února a první polovina měsíce března byl pro členy našeho klubu opravdu hektický. V krátkém časovém sledu se uskutečnilo plno pěkných akcí, kterých se naši členové v hojném počtu zúčastnili. Některé je zapotřebí vyzvednout.

Velmi pěknou a mimořádně zdařilou akcí byla dne 27. února v sále centra Beseda o zdraví, kterou pro nás připravili pracovníci lékárny Cyrmex na ulici Piaristů v našem městě. Postarali se nejen o vynikající pohoštění, ale také připravili vtipnou tombolu. Slovem i obrazem nás provázel PhDr. Libor Číhal, který byl tak empatický a přesvědčivý, že si všechny přítomné členky okamžitě získal. To odpoledne, i když venku mrzlo, až praštělo, se nás sešlo opravdu hodně. Byl to skutečně mimořádný zážitek. Všichni odcházeli nadmíru spokojeni a projevili zájem o další pokračování této skvělé akce.

Dne 5. března téměř dvacet našich členek v kostele sv. Václava v našem městě doprovodilo na poslední cestě našeho mnohaletého příznivce a přítele senátora Ing. Jana Hajdu, který podlehl těžké nemoci. Vzdali jsme mu tím úctu a také poděkování za mimořádnou pomoc, ochotu a obětavost. V našich srdcích a myslích bude žít dál. Čest jeho světlé památce!

Dlouho připravovaná akce, a to Oslava MDŽ, spojená s kolem štěstí, se uskutečnila dne 7. března v sále centra. Stylově vyzdobený sál to slavnostní odpoledne doslova praskal ve švech. Mezi nás přišlo i několik milých hostů ze zařízení Srdce v domě v Klentnici. Našim ženám k jejich svátku přišli popřát žáci tanečního kroužku při ZŠ Mikulov Pavlovská, a to pod vedením paní učitelky Stanislavy Zelinkové, a také členové Národopisného souboru Palavánek pod vedení paní učitelky Marie Dostálové. Bylo to opravdu moc pěkné vystoupení, což všichni přítomní oceňovali neustálým potleskem. „Naši muži“ z klubu seniorů rozdali všem ženám krásné kytičky a poblahopřáli jim k jejich svátku. Následovalo vynikající pohoštění a pak už dlouho očekávané Kolo štěstí. V tombole se sešlo 376 cen, které nám věnovali naši příznivci a také téměř celá polovina našich členů. Na závěr této skvělé akce zahrál na akordeon náš dlouholetý člen pan Alois Greguš. Všichni přítomní odcházeli velmi spokojeni nejen z akce samotné, ale i z pěkných výher v tombole. Vedení Klubu seniorů děkuje našim členkám paní Marii Babicové a Štěpánce Moravcové, které mají největší podíl na přípravě a organizování celé této pěkné akce. Naše velké poděkování patří místostarostce paní Marii Leskovjanové, ředitelství GSS Mikulov, lékárně U Lva a lékárně Cyrmex, panu Pořízkovi, kadeřnictví Oáza, Kosmetickému salonu Jana, Květinářství na ulici Piaristů a celé řadě dalším. Děkujeme a moc si toho vážíme!

Senioři, pozor!

Připomínám, že dne 28. března jedeme relaxovat do Aqualandu Moravia v Pasohlávkách. Odjezd v 9.30 hodin z již tradičních stanovišť. Kdo se nenahlásil dne 21. 3. na naší společné akci, může tak učinit telefonicky na čísle: 723 715 533.

Akce v měsíci dubnu:

° 4.4.             Velikonoční párty   14 hodin       sál centra

            Kulturní program připraví členové pěveckého sboru, k tanci a poslechu zahraje pan Miloš Škamrada.

°11.4.            Burza   9.30 hodin         sál centra

°18.4.            Plavání Aqualand Moravia v Pasohlávkách – odjezd v 9.30 hodin z již tradičních stanovišť, telefon: 723 715 533.

°25.4.            Slet čarodějnic       14 hodin       sál centra

            Program zajistí pěvecký sbor, hudba Rytmik z Dolních Kounic.

Vedení Klubu seniorů blahopřeje našim členům panu Aloisi Gregušovi a Jiřímu Muchkovi, kteří se v měsíci dubnu dožívají významného životního jubilea. Přejeme pevné zdraví, hodně spokojenosti a životního optimismu. Blahopřejeme!

                                                                                  Libuše Danielová      

seniori