Hotel Galant získal prestižní ocenění Czech Hotel Awards

Prestižní ocenění Czech Hotel Awards získávají ty nejoblíbenější a nejlepší hotely už od roku 2011. V podnikateli nejsledovanější kategorii – Congress letos zvítězil mikulovský hotel Galant, který navíc obhájil i své loňské regionální vítězství v kategorii čtyřhvězdičkových hotelů. Nebyl to jediný úspěch této značky, neboť i menší, sesterský hotel Galant Lednice si odváží titul jihomoravského šampiona v kategorii Wellness.

Po předání cen 19. března v Praze v Martinínském paláci k tomu Tomáš Sedláček, marketingový manažer hotelu, řekl: „Za prvé bych rád poděkoval všem těm, kteří pro nás hlasovali, díky jejich podpoře a vítězství v regionálním kole jsme se dostali až do finále, kde nás mezi dalšími čtrnácti hotely vyhodnotili odborníci jako ty nejlepší v letošním ročníku. Rozhodně nemáme v úmyslu usnout na vavřínech a věřím, že mluvím za celý tým hotelu, když říkám, že chceme tuto cennou trofej obhájit i v roce 2019.“

Soutěž kombinuje hlasování veřejnosti, která rozhoduje o umístění v regionech, a rozhodnutí odborné poroty, která vybírá z regionálních šampionů absolutního vítěze každé kategorie.

Pro prvenství hotelu Galant hrálo a hraje několik aspektů. „V prvé řadě je to zkušený a profesionální personál, konferenční prostory, které svou vybaveností, kapacitou a variabilitou v českém prostředí vysoko vyčnívají nad konkurencí. Kromě reprezentativního ubytování a prvotřídní gastronomie, které lze u této kategorie hotelu předpokládat, máme vlastní vinařství, přímo v hotelu provozujeme i minipivovar a velmi rozlehlé wellness centrum, které sídlí v horních patrech hotelu. Zde je střešní krytý bazén a vířivky a samozřejmě nenapodobitelný výhled na vinařské městečko Mikulov,“ doplňuje Tomáš Sedláček.

Jakých služeb mohou v hotelu Galant využít Mikulovští a ti, kteří nejsou v hotelu ubytovaní? Na to nám odpověděl generální manažer hotelu Pavel Zíka.

„Pro neubytované je tu a vždy bude naše wellness centrum se střešním bazénem, vířivkami a krásným výhledem na Mikulov, otevřeno je denně od 8.00 do 22.00, navíc v létě otevíráme střešní bar s širokou nabídkou koktejlů.

Místní si velice oblíbili například fašankovou obchůzku, do které jsme se zapojili již druhých rokem. Velký úspěch sklidil reprezentační ples hotelu a nesmím zapomenout také pravidelné výlety do Vídně na adventní trhy, večery s cimbálem pořádané pravidelně každý týden, velikonoční veselici, letní grilování na venkovní zahradě, prvorepublikový galavečer.

Tento rok připravujeme řadu novinek. Všechny akce, které pořádáme, jsou i pro místní občany. Neděláme rozdíly. Nalézt je můžete na nástěnce TIC Mikulov nebo na webu města v dostatečném předstihu.“

Na co se můžeme těšit v nadcházející sezoně?

„Z těch nejbližších akcí je to například pálení čarodějnic, kde se jako každoročně sejdeme u pálení čarodějnice na nádvoří hotelu, kde si děti budou moci opéct špekáček a v naší restauraci den předtím v neděli 29. 4. vystoupí pro Mikulovské velmi známá kapela Rosen Trio &.

Náš pivovar můžete najít na Slavnostech města nebo na Mikulovském pivobraní. Za zmínku stojí také to, že v období června budeme slavit 10. narozeniny a obyvatelé Mikulova se mohou těšit na mnoho zajímavých soutěží o hodnotné ceny především na našem Facebooku. V průběhu léta až do konce září budeme pořádat pravidelné hudební večery, degustace, prohlídky pivovaru a další zajímavé akce. A rozhodně také nesmíme zapomenout na náš již tradiční swingový galavečer k oslavám výročí založení republiky. Tento rok je to jubilejních 100 let a Mikulov se může těšit na opravdu nezapomenutelnou akci s nádherným zakončením, ale to necháme jako překvapení…“

Jitka Sobotková, foto z letošní fašankové obchůzky: archiv Hotel Galant

galant