Klub seniorů informuje 

 Ohlédneme-li se za akcemi našeho klubu, které se uskutečnily v posledních čtrnácti dnech, nelze opomenout relaxaci a plavání v Aqualandu Moravia v Pasohlávkách, a to dne 6. června. Toho dne si to naši senioři jaksepatří užili, protože návštěvníků v tomto zařízení bylo poskrovnu. Relaxovali jsme především ve venkovních bazénech a mnozí senioři si řádně prohřívali svá těla v biotermálních bazénech s teplotou 37 °C. Další plavání a relaxace se uskuteční až v měsíci září, a to konkrétně 5. září tohoto roku.

Další skvělá a tradiční akce Šikovné ruce s naší praktickou dívkou paní Ivankou Šrámkovou se konala dne 13. června v naší klubovně v Centru pro volný čas. Téměř dvacet našich členek vyrábělo výrobky s letní tematikou, a to krásné věnečky. Naší paní lektorce Ivance z celého srdce děkujeme a moc si vážíme její neskonalé trpělivosti a velké obětavosti. Moc a moc děkujeme!

Mimořádné poděkování!

Vedení Klubu seniorů děkuje naší dlouholeté člence klubu a také pěveckého sboru paní Ludmile Šiprové, která dne 4. června při návštěvě našich členek v DPS pro nás připravila vynikající pohoštění a mile nás všechny přijala. Společně jsme si popovídali a také si zazpívali. Naší Lidušce moc děkujeme!

Upozornění!

V měsíci červenci a srpnu se žádné velké akce konat nebudou, ale tradičně každé úterý od 14 hodin budeme v atriu Centra pro volný čas opékat špekáčky, povídat si a zpívat. Kdo bude chtít, může si také zacvičit. Těchto úterních akcí se mohou zúčastňovat všichni naši členové. Nemusíte se hlásit, jen prostě přijďte mezi nás! Špekáčky a další pochutiny s sebou. Bude-li nepříznivé počasí, sejdeme se v naší klubovně u kafíčka!

Celá řada našich členů se v době letních měsíců zúčastňuje táborů pro seniory, které každoročně pořádají různé organizace. Věříme, že jim vyjde počasí a letní tábor splní jejich očekávání.

Vedení Klubu seniorů přeje všem, kteří pojedou na dovolenou, na tábory, k moři anebo rodině, a také všem našim členům hodně zdraví a pěkné zážitky. Užijte si to!

Libuše Danielová

senior01G

Lázeňské odpoledne ve Starém Poddvorově

senior02G