ROZLOUČENÍ PŘEDŠKOLÁKŮ NA HABÁNSKÉ…

Nastal čas, kdy se blíží konec školního roku a s ním i loučení nejstarších dětí s naší školkou…

Jako tradičně byl připraven k této příležitosti program, ve kterém si děti letos hrály na zvířátka. Výlet do ZOO se povedl dětem z Červené třídy, které si přijely vláčkem až za klokany a žirafami. Holky a kluci z Duhové třídy se přímo ponořili do podmořského světa plného chobotnic, medúz a krabů s legračními klepety. Zeleňásci si zatančili i s ošklivým káčátkem na labutím jezírku, což pozorovaly také ostatní děti převléknuté za čápy, datly a kukačky, které snášely do cizích hnízdeček opravdová Kinder vajíčka.

Zvířátka z lesa ztvárnily děti z Modré třídy. Rozverné veverky, medvěda i zajíčky hlídal dokonce sám pan hajný, který si popletl zvířátkové lišky s těmi houbovými a sbíral je do obrovské nůše… O tom, že hajný je lesa pán, nebylo vůbec pochyb, což může potvrdit každý, kdo se této odpolední akce v úterý 21. června zúčastnil.

Téměř hodinový program plný rozmanitých kulis, básniček, tanečků i písniček připravili na toto rozloučení pro rodiče, prarodiče a přátele školky všechny děti a zaměstnanci z Habánské. Nejstarším dětem přejeme všichni společně spoustu školních i životních úspěchů a skládáme poklonu za krásné vystoupení.

Všem učitelkám a zaměstnancům „Zeleného ráje“ tímto velmi děkuji za týmovou, obětavou a zodpovědnou práci, kterou v naší školce s úžasnými nápady a s obrovským kusem tvořivosti dělají.

Krásné léto všem přeje Renáta Březinová

skolka