Sportovní setkání tří škol

Ve středu 13. září se dvanáct nejodvážnějších žáků z naší školy vypravilo po boku pana učitele Odehnala a Kadlčíka na setkání tří škol do Budišova.

Po celou dobu se o nás Budišovští moc dobře starali. Výborné jídlo, upravené a čisté prostředí, ale hlavně spousta vynikajících buchet, které nám byly pořád k dispozici. Jediné, co bych našim hostitelům vytkla, bylo, že podlaha v sále, na které jsme spali, byla celkem tvrdá. Ve čtvrtek nás pořadatelé vzali i do budišovského zámku, kde se nachází výstava vycpaných zvířat – jak říkala průvodkyně a kastelánka v jedné osobě „výstava trofejí“. Bylo to velmi zajímavé, ale pohled na vypreparované trofeje zrovna moc příjemný nebyl – ZOO je rozhodně lepší!

Všechny tři dny jsme sportovali jako o život a stačilo to na krásné třetí místo – hned za prvními Žarošicemi a druhým Budišovem. Ze všech sportů se mně osobně nejvíce líbil volejbal, softbal a badminton. Sportů tu bylo ale mnohem více – od klasického fotbalu a florbalu až po netradiční podlézání laťky nebo tahání koštýřem.

Moc jsme si to užili, máme spoustu nových kamarádů a těšíme se na příští setkání.

Za zúčastněné Denisa Poredská