Podzimní investice v Mikulově

V nejbližších dnech bude dokončena stavba bezpečnostního ostrůvku na ulici Bezručova směrem na Milovice. V rozpočtu města bylo na jeho výstavbu počítáno s částkou 1,5 milionu korun a nakonec byl vysoutěžen za 1,15 milionu korun vč. DPH.

Momentálně probíhají opravy chodníků na ulici 22. dubna od křižovatky u Komerční banky až po křižovatku Brněnská. Celková investice je 3,2 milionu korun včetně bezbariérových nájezdů.

Do konce roku se bude také dělat komunikace/spojnice ulic Žižkova-Bezručova. V rozpočtu města byla vyčleněna částka 6,6 milionu korun.

V letošním roce se počítalo s opravou ulice Koněvova a v rozpočtu města byla vyčleněna částka 4 miliony korun. Tato investice se však z objektivních důvodů odkládá. „Kdybychom to dělali letos na podzim, tak by byl Mikulov už vzhledem k probíhajícím akcím úplně zacpaný. A tak jsem požádal společnosti VaK, aby se svou investicí počkal až na příští rok a my pak na ni navážeme se svými souvislými opravami komunikace,“ řekl starosta Rostislav Koštial.

js

radnice