Vyúčtování ISNO

 

Vážení občané,

blíží se konec dalšího „ISNO“ roku (termín k 30. 9. 2017). Proto si vás dovolujeme touto formou požádat o provedení „inventury“ Vašeho odpadového účtu (stanoviště) na stránkách www.mojeodpadky.cz.

Pro správný výpočet slevy je důležité, aby počty výsypů a počty zúčastněných osob v systému odpovídaly skutečnosti na Vašem stanovišti. Zjistíte-li nesoulad v počtu provedených výsypů u jednotlivých vyvážených komodit, obraťte se prosím na Vaši ISNO poradkyni Lucii Rážovou, STKO spol. s r. o., tel. kontakt 736 516 020 a ta s Vámi provede kontrolu ISNO účtu.

Rovněž si Vás dovolujeme požádat o kontrolu a případnou úpravu osob, které se na daném stanovišti podílí na systému. Také upozorňujeme na skutečnost, že

osoba, která není evidována na řádně vyplněném stanovišti (potvrzená inventura + vyplněný registrační formulář) nemá nárok na výpočet slevy za třídění odpadu.

Je důležité, aby se stav Vašeho účtu udržoval stále aktuální, abychom se vyhnuli případným nesouladům se skutečností a následným reklamacím. Období reklamací je dáno platnou vyhláškou města Mikulova.

Rádi bychom Vám všem, kteří se podílíte na třídění odpadů v našem městě, za Vaši snahu touto cestou poděkovali a vyjádřili přání do dalšího „ISNO“ roku, aby se naše ISNO rodina rozrostla o další účastníky.

Děkujeme.

STKO

odpady