Nové označení odpadních nádob

Vážení občané,

STKO, spol. s r. o., bude v průběhu roku 2020 provádět překódování a inventuru nádob. Papírové QR kódy a čárové kódy budeme měnit za kódy plastové, na základě kterých bude probíhat svoz odpadu po zavedení nového systému.

Inventura nádob ve městě Mikulov bude probíhat dle přiloženého rozpisu.

Žádáme vás o přistavení všech popelnic (SKO, papír, plast, bio) k výsypu ve dnech dle přiloženého rozpisu. Na víko každé popelnice umístěte viditelně a čitelně cedulku se svým jménem a adresou. Pokud se jedná o bytový či panelový dům, uveďte prosím na nádoby osoby, které konkrétní nádobu užívají. V případě, že nechcete, aby byly Vaše osobní údaje veřejně dostupné, uveďte na nádobu ID stanoviště nebo zašlete informace (číslo nádoby + užívající osoby) na email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.Všechny popelnice budou našimi osádkami zkontrolovány, osazeny novým kódem a vloženy do aktuální evidence.

Upozorňujeme, že inventura a kódování nádob bude probíhat několik dnů, proto prosíme, abyste jste měli strpení a neschovávali nádoby, dokud nebude provedena jejich inventura.

Poznáte to tak, že na popelnici bude přinýtován černý plastový čip s číslem (viz foto). Teprve pak si můžete popelnici uklidit z místa svozu.

Pokud Vaše nádoba nebude v rámci inventury zaevidována (nebude přistavena, pracovníci ji minou, atd.), nahlaste tuto skutečnost na tel. číslo 736 516 039. Vaše nádoba bude zaevidována v rámci druhé vlny. Datum bude upřesněno.

Ulice, u kterých inventura nádob neproběhla v měsíci květnu a nejsou ani v rozpisu na červen, bude inventura probíhat v měsíci červenci. Občané budou o přesném termínu včas informováni.

Inventura nádob u podnikatelů

Inventura nádob pro podnikatele nebude probíhat podle rozpisu inventury pro občany. Pro podnikatele bude vyhrazen zvláštní termín, o kterém budou včas informováni.

Předem bychom chtěli upozornit občany, aby sledovali aktuální informace na facebookových stránkách společnosti STKO. Jakékoliv změny a aktuální informace zde budou včas vyvěšeny.

Děkujeme předem za spolupráci!

Tým STKO

V případě dotazů kontaktujte:

Administrativní pracovník – 736 516 039, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Nejbližší inventarizace ulic

8. 6.

Nová, Pod Strání, Větrná, Mušov, Valtická, Hraničářů, kapitána Jaroše - pravá strana, Zdeňka Nejedlého - pravá strana, Stanislava Živného – pravá strana, Vinařská – pravá strana

9. 6.

Gagarinova, Pod Hájkem, Žižkova, Hliniště, K Vápence, Sportovní, Stará celnice, Spálený kopec

10. 6.

Brněnská spodní část

11. 6.

U Bažantnice, U Celnice, Rudolfa Gajdoše, Brněnská

12. 6.

Česká, Pavlovská, Kamenný řádek, Brněnská (1-6), Poštovní, Nerudova, Venušina, Školní, Habánská