Klub seniorů informuje

Ohlédnutí se za velmi pěknými akcemi, které se uskutečnily ve druhé polovině měsíce října.

První pěknou akcí bylo dne 13. 10. plavání a relaxace v Aqualandu Moravia v Pasohlávkách. Potěšitelné pro nás je, že můžeme jezdit opět ve středu a také vstupné bylo sníženo na původní cenu. Zvýšená částka platí jen při využití sauny.

Akce Šikovné ruce s paní Ivou Šrámkovou se uskutečnila hned 14. 10. v naší klubovně v centru. Sešlo se nás nečekaně mnoho a až do 17 hodin jsme vyráběli krásnou dekoraci. Naučili jsme se mnoho nového a zajímavého. Všem se tato netradiční akce moc líbila a rozhodli jsme se, že v měsíci listopadu nebo začátkem prosince si tuto velmi pěknou a velice zdařilou akci zopakujeme. Paní Iva Šrámková je velmi vtipná a šikovná. Zkrátka praktická dívka! Za vše jí moc a moc děkujeme a už teď se těšíme na další setkání.

Dne 21. 10. se v sále centra uskutečnilo zábavné odpoledne, spojené s kolem štěstí. Kulturní program připravily členky pěveckého sboru za doprovodu pana Aloise Greguše na akordeon. Zapojili se i další členové, kteří si také rádi společně zazpívají. Po kulturním programu následovalo kolo štěstí. Vedení Klubu seniorů děkuje členkám pěveckého sboru a panu Aloisi Gregušovi za pěkný kulturní program, ředitelství Gymnázia a SOU Mikulov za vynikající občerstvení (ceny do tomboly) na tuto akci a také celé řadě podniků v našem městě za velmi hodnotné ceny. Jmenovitě patří poděkování našim členkám za přípravu a realizaci této oblíbené akce, a to paní Štěpě Moravcové, Boženě Karáskové, Heleně Beličkové, Ludmile Šiprové, Marii Babicové, Marii Viceníkové, děvčatům v kuchyni a všem dalším našim členům, kteří jakkoli přispěli k úspěšnému průběhu této zdařilé akce. Zvláštní poděkování patří paní Marii Koflerové za milý sponzorský dar. Všem moc děkujeme!

Senioři, pozor!

Nezapomeňte se přihlásit na plavání do Aqualandu Moravia v Pasohlávkách, a to na středu 11. 11. Přihlaste se osobně nebo telefonicky na čísle: 723 715 533 nejpozději do 9. 11. Také už teď si připravujte věci na burzu, která se uskuteční 18. 11. v sále centra od 9 hodin dopoledne. Vedení Klubu seniorů vás srdečně zve na tradiční akci Kateřinské hody, a to dne 25. 11. ve 14 hodin v sále centra. Přijďte, nebudete litovat!

Paní Jarmila Spilková a Zdislava Fajkusová pro vás zajišťují účast na divadelním představení v Brně, a to buď v měsíci listopadu, nebo prosinci. Do uzávěrky mikulovského Zpravodaje nebyl zatím termín znám.

V měsíci listopadu se naše členka paní Věra Dusilová dožívá významného životního jubilea. Přejeme jí pevné zdraví, hodně spokojenosti a radosti ze svých dětí a vnoučat. Blahopřejeme!

Libuše Danielová