Májové Slavnosti města Mikulova

Od pátku 20. května rozkvete Mikulov městskými oslavami, které nabízí pestrý víkendový program pro všechny generace. Návštěvníci se mohou těšit na ukázky ze života v Mikulově v dobách minulých, zpřístupnění všech památek i aktivní program pro děti.

V sobotu 21. května se koná jeden z prvních open air koncertů sezóny v nově zrekonstruovaném amfiteátru. V 18 hodin zahájí hudební program místní Depeche Mode Revival Band, který hraje v původních verzích i ve vlastních aranžích skladby této britské hudební legendy.

Poté se představí úspěšný zpěvák, kytarista a hudební skladatel Michal Hrůza se svou kapelou. V jeho vystoupení jistě nebudou chybět hity Zakázané uvolnění, Duše do vesmíru nebo Slunce. Dále vystoupí mladá zpěvačka Debbi, jejíž hit Touch The Sun se nedávno stal nejhranější skladbou v českém éteru. Další hvězdou koncertu je kapela Mandrage, která již několik let patří ke stálicím všech tuzemských festivalů. Do povědomí posluchačů se zapsala písněmi jako Hledá se žena, Šrouby a matice nebo Tanči, dokud můžeš. Na pódiu se kapela prezentuje propracovaným designem a energickou show s výraznými světly. Laťku svých koncertů nechtějí Mandrage snižovat ani letos a v souladu s duchem posledního alba Po tmě jsou všechny kočky černý se jejich koncert ponese v duchu stříbrných odstínů a zrcadlových efektů.

„Předprodej vstupenek zajišťuje společnost Ticketstream a již byl spuštěn. Vstupenky na koncert lze zakoupit na webových stránkách www.ticketstream.cz, www.mikulov.cz nebo přes Facebookovou stránku Město Mikulov. V Mikulově pak v Turistickém informační centru na Náměstí,“ uvedla Pavlína Krčálová, produkční pořadatelské společnosti Mikulovská rozvojová. Dále také doplnila, že vstupenka v předprodeji stojí 290 Kč a na místě 350 Kč. Děti do 140 cm mají vstup zdarma.

lk

banner oslavy mesta 620 200 2016