MĚSTSKÉ KINO NOVĚ V NOVÉM ROCE

Městské kino chystá pro své návštěvníky řadu novinek. Už 4. ledna budou moci odvážlivci zažít kino jinak, naslepo. Unikátní koncept je založen na principu překvapení, kdy diváci do poslední chvíle nevědí, na jaký film se vypravili. Vstupné je dobrovolné, zaplatíte až po filmu, a to přesně tolik peněz, na kolik si čerstvě nabitý zážitek ceníte.

Novinkou, kterou uvítají všichni pravidelní návštěvníci kina, je zavedení věrnostního programu – oproti deseti předloženým vstupenkám z našeho kina dostanete jedenáctý vstup zdarma.

Zatímco páteční a sobotní večery patří filmovým premiérám, nedělní podvečer bude vyhrazen reprízám snímků, o kterých rozhodnete přímo vy, diváci, a to prostřednictvím anket na Facebooku. Od nového roku budeme na našem Facebooku navíc soutěžit o volné vstupenky.

V kině si na své přijdou i děti. Pravidelné promítání pohádek a rodinných filmů je na programu každou neděli odpoledne. Ve čtvrtek 31. ledna se navíc na speciální promítání nového filmu Psí domov mohou těšit všichni školou povinní, kteří při předložení vysvědčení na pokladně kina dostanou ke vstupence malý dárek.

I nadále se můžete těšit na promítání filmů ve 3D a pokračuje také setkávání filmových fajnšmekrů v rámci Artových úterků.

Markéta Pimková

kino