Novinky v kině 

Milí filmoví fanoušci,

děkujeme všem odvážlivcům, kteří přišli v pátek 4. ledna na první promítání Naslepo. Večer patřil životopisnému dramatu Beautiful boy. Vaše pozitivní ohlasy na celý koncept i snímek samotný nás velice těší. Promítání Naslepo se bude konat pravidelně jednou měsíčně. Termín se dozvíte vždy z programu kina na příslušný měsíc. Nejbližší film Naslepo bude uveden v pátek 22. února v 19.30. Tipnete si, o jaký film půjde?

Nezapomeňte, že máte možnost vyměnit deset vstupenek do našeho kina za jedenáctý vstup zdarma. Vstupenky stačí předložit na pokladně kina.

O volné lístky můžete rovněž soutěžit na našem Facebooku. Stačí se stát naším fanouškem a už Vám o dění v kině nic neunikne.

Upozorňujeme, že jsme koncem loňského roku zavedli do zkušební provozu možnost online nákupu vstupenek, který od Nového roku zcela nahradil dosavadní online rezervace. Své vstupenky do kina si tak nyní můžete zajistit kdykoliv a kdekoliv. Samozřejmě si vstupenky stále můžete zakoupit v Turistickém informačním centru Mikulov a na pokladně kina.

Ve čtvrtek 31. ledna zveme do kina všechny školou povinné. Od 18.00 promítáme krásný snímek Psí domov a pro každého školáka máme nachystaný malý dárek.

Markéta Pimková

logo kino