Městské kino v době koronavirové

Městské kino je sice od března pro veřejnost uzavřeno, přesto se snažíme prostřednictvím dostupných způsobů jeho činnost udržovat.

Zapojili jsme se do projektu #vašekino, jedná se o dočasné virtuální kino, které zprostředkovává filmový zážitek přímo u Vás doma. Na webových stránkách kina je vždy na začátku týdne k dispozici program promítání na daný týden. Stačí se jen vybrat film, který chcete zhlédnout a zakoupit si online vstupenku. Cena vstupenek je jednotná a činí 70 Kč. Na zadanou e-mailovou adresu Vám bude doručen kód, prostřednictvím kterého se přihlásíte ke sledování. Začátky projekcí jsou pevně dané.

Neplánovaného volného času se snažíme smysluplně využít například pro servis kino techniky, drobné opravy a úklid prostor tak, aby po znovuotevření bylo vše, jak má být, a my Vás opět mohli přivítat.

Momentálně ještě nemáme od distributorů k dispozici plány premiér, ale veškeré dění bedlivě sledujeme a jakmile to bude možné, budeme Vás o provozu kina a promítání včas informovat ať už prostřednictvím facebookového profilu, na kino vývěsce na Kostelním náměstí nebo ve Zpravodaji.

Za každou zakoupenou vstupenku a vyjádřenou podporu vám děkujeme.

Těšíme se snad na brzkou shledanou!

Markéta Pimková

kino