Divadelní abonmá 2021

V únoru startujeme nový ročník Divadelního abonmá, pro příští rok jsme si pro vás připravili celkem šest divadelních představení.

Začneme 12. 2. klasikou, kterou je inscenace Maryša od bratrů Mrštíkových. Hlavní postavu ztvárňuje výtečná a oceňovaná Pavla Gajdošíková. Pokračovat budeme 19. 3. komedií Moravského divadla Olomouc s titulem Když se zhasne. Další inscenací na programu bude 23. 4. Madame Rubinstein v hlavních rolích s Danou Syslovou, Milenou Steinmasslovou a Jiřím Hánou. Jarní část sezóny zakončí 21. 5. groteska o přátelství dvou klaunů Letem sokolím z dílny brněnského Divadla Bolka Polívky. Podzimní sérii zahájí 15. 10. svérázná irská komedie v režii Jakuba Špalka Osiřelý západ, kde se v hlavních rolích představí Matouš Ruml a Petr Lněnička. Abonmá roku 2021 zakončíme 26. 11. hereckým koncertem Miroslava Táborského v inscenaci Relativita.

Pro příští sezónu dáváme všem stejnou šanci získat abonentku, jelikož rušíme přednostní právo pro nákup současným držitelům. Předprodej startuje 14. prosince v Městském kině Mikulov (vždy v pracovní dny od 9.00 do 15.00 hodin) za cenu 1200 Kč, sleva 100 Kč čeká na studenty, seniory nad 65 let a držitele průkazů ZTP a ZTP/P. Platba je možná pouze v hotovosti. Začátky představení jsou tradičně od 19.00 v Městském kině.

Petra Stránská

page 1