Klub seniorů informuje

V lednu se kromě pravidelné činnosti uskutečnily dvě velmi pěkné společné akce. Dne 20. ledna byla výroční členská schůze. Senioři rádi přivítali místostarostku MěÚ Marii Leskovjanovou, která je přišla nejen pozdravit a popřát jim v novém roce především pevné zdraví a hodně spokojenosti, ale pohovořila i o dalších aktuálních tématech, která seniory zajímala. V kulturním programu vystoupily děti MŠ Habánská s velmi pěkným programem se zimní tematikou. Po zhodnocení činnosti a hospodaření Klubu seniorů za uplynulý rok se přítomní dozvěděli, jaké akce, zájezdy, divadelní představení a jiné se uskuteční v tomto roce. Bylo doplněno vedení klubu a také členové jednotlivých komisí. Vedení klubu ocenilo poctivou a svědomitou práci členů pěveckého sboru a paní Anny Puchnerové, ale také poděkovalo paní Vlastě Žaludové, která již více jak dvacet let vede cvičení žen seniorek. Její práce je nejen pravidelná, ale mimořádně svědomitá a zodpovědná. Po diskuzi přišla mezi seniory paní Marcela Kuchyňková, která předala seniorům slevové kupony na ošetření pleti a další péči. Vedení Klubu děkuje ředitelství ZŠ Habánská za velmi pěkný kulturní program, děvčatům v kuchyni a všem těm, kteří mají velký podíl na zdárném průběhu této akce. A hned 27. ledna jsme jeli relaxovat do Aqualandu Moravia v Pasohlávkách. Opět jsme si to pěkně užili a řádně prohřáli svá těla. Zájem o tuto ozdravnou akci má vzrůstající tendenci. Tentokrát se nás sešlo snad nejvíce za poslední období.
Senioři, pozor!
Nezapomeňte se přihlásit na další plavání a relaxaci dne 17. 2. do Aqualandu Moravia v Pasohlávkách. Přihlaste se buď osobně v klubu, nebo na telefonním čísle: 723 715 533. Upozorňuji, že sraz je na již známých stanovištích už v 9.15 hodin. Poslední dobou se počty účastníků zvyšují, a proto déle trvá odbavení u pokladen, kde bývá hodně zájemců. Přijďte dne 24. února ve 14 hodin do centra, kde se uskuteční tradiční akce, a to Pochování basy. Program i tentokrát připravují členové pěveckého sboru. Nebude chybět ani pan farář v podání pana Jaromíra Crhana, kostelník a smuteční hosté. Hrát bude pan Miloš Škamrada senior.
Upozorňuji, že vstupenky na operetu Bratránek z Batávie, konanou dne 27. 2. v 18 hod. v Redutě v Brně, si již můžete vyzvednout u paní Zdislavy Fajkusové. Odjezd bude v 16.30 hodin od Centra pro volný čas (jiná stanoviště dle dohody 24. 2. na naší společné akci).
Připomínám pravidelnou činnost: každé pondělí dopoledne Babinec, každé úterý odpoledne schůzky pěveckého sboru, každý čtvrtek od 9 hodin cvičení žen seniorek.
Pozor! V měsíci březnu, a to 9. 3. ve 14 hodin se v sále Centra uskuteční oslava MDŽ, spojená s kolem štěstí (tombolou). Proto už 24. 2. (na naší společné akci) můžete nosit ceny do tomboly.
Na všechny tyto akce naše členy srdečně zveme. Přijďte mezi nás!
Libuše Danielová