Jarní detoxikace organizmu v hotelu Galant

Odlehčete svému organismu a zkuste komplexní proceduru na otevření, uvolnění a čištění LYMFATICKÉHO SYSTÉMU. Komplexní procedura hotelu Galant**** zajistí dotoxikaci organizmu a také úbytek centimetrů.

V těle máme dva oběhy – krevní a lymfatický. Krevní oběh má svou pumpu – srdce –, lymfatický oběh je jednosměrná soustava lidského těla proudící z mezibuněčných prostor do krve mízními cévami – mízovody. Lymfa je ve všech tkáních, orgánech, cévách, pouze v mozku a rohovce není. Je součástí imunitního a informačního systému, jako jediný uchovává a transportuje škodliviny ven z těla.

Lymfa je tekutina, která proudí tělem v lymfatických cévách a kapilárách tvořících lymfatický oběh. Lymfatický systém se podobá krevnímu oběhu, nemá však „pumpu“, která by oběh poháněla, navíc lymfatické cévky jsou mnohem užší než cévy krevní. Proto pohyb lymfy někdy vázne. Pohyb lymfy má význam pro řadu tělesných funkcí, proto je důležité, aby lymfa v těle dobře proudila. Lymfatický systém odvádí z tkání tekutiny, bílkoviny, toxiny, cizorodé a škodlivé látky, filtruje se v ledvinách, čímž dochází ke zmenšování otoků a tělesného objemu vůbec a k celkovému pročištění organismu.

Aktivace lymfatického systému má pozitivní vliv na všechny orgány a tkáně. Přináší úlevu v nemocném a unaveném těle, znatelný je i pocit psychické úlevy, lehkosti, odvodnění, větší pocit žízně. Lymfatický systém vstřebává přebytečné tekutiny a vrací je do krevního řečiště. V průměru odvádí čtyři litry tekutin obsahujících vodu, bílkoviny, tuky, soli, odumřelé buňky, bakterie, karcinomy, prostě odpad metabolických procesů.

Komplexní procedura na otevření, uvolnění a čištění lymfatického systému výraznou mírou přispívá k úbytku váhy a ztrátě centimetrů.

Vyzkoušejte některý z programů hotelu Galant na detox a štíhlou linii.

Více info na www.galant.cz/lymfaticky-system.

Beáta Jurčišinová (inzerce)