Oslavte s námi Den dětí

V sobotu 4. června čeká děti od 14 hodin na amfiteátru odpoledne plné her a soutěží. Podívají se na ukázky práce hasičů a záchranářů, utkají se v rozmanitých disciplínách a pobaví se na atrakcích.

"Do programu se zapojila řada mikulovských organizací a firem, které pro děti připravily zajímavé aktivity. Všechny děti i jejich rodiče zveme, určitě si najdou svoje příznivci nejrůznějších zájmů," sdělila Pavlína Krčálová ze společnosti Mikulovská rozvojová.

Odpoledne nabídne soutěže o ceny, skákací atrakce s aquazorbingem, pohádku, bublinovou a balónkovou show či malování na obličej. Svou činnost zde budou prezentovat hasiči a záchranáři z veškerých složek. Určitě se mnoho dětí bude těšit i na ukázku práce s vrtulníkem, který si pak mohou i prohlédnout. Dobrodružství a napětí zažijí také na paintballu či při jízdě na unikole.

Se společností STKO si děti mohou zahrát i na popeláře, například si zkusí vyvézt popelnici a správně vytřídit odpad. Je připravena také soutěž v malování o nejhezčí popelnici.

js

deetskyden1