Klub seniorů informuje

Klub seniorů informuje

V první polovině měsíce listopadu se kromě tradičních akcí jako je Babinec, schůzky pěveckého sboru a cvičení žen seniorek s paní Vlastou Žaludovou uskutečnily dvě velmi pěkné a dá se říci i zdařilé akce.

Dne 7. listopadu jsme byli opět relaxovat v Aqualandu Moravia v Pasohlávkách. I tentokrát se nás sešlo opravdu hodně a náležitě jsme si to užili. Další velmi pěknou a tradiční akcí bylo „Odpoledne plné informací“, a to 9. 11. v sále centra. Ohlášení hosté se z vážných rodinných a pracovních důvodů nemohli zúčastnit, ale beseda se přesto uskutečnila. Besedovat s našimi seniory přišli další milí hosté, a to ředitelka galerie Efram paní Sylva Chludilová, která pohovořila o návštěvě Izraele a také všechny přítomné pozvala do galerie na mimořádné akce v měsíci prosinci. Dalším milým hostem byl ředitel Gymnázia v našem městě pan Stanislav Svoboda, který pohovořil o současnosti i budoucnosti školy, o úspěších i některých problémech. A na dotazy přítomných i o divadle Bratří Mrštíků v Boleradicích, jehož je dlouholetým členem. Přiblížil nám také jejich činnost a seznámil nás s připravovaným programem pro příští období. Toto krásné a hlavně velmi útulné divadlo jsme navštívili několikrát a vždy jsme byli uchváceni profesionalitou všech herců. Beseda se všem přítomným, a bylo jich více jak třicet, velmi líbila a jejich výkon ocenila bouřlivým potleskem. Ani kafíčko nechybělo a také dobrůtka od paní Evy Bradáčové, které tímto moc děkujeme. Ze srdce děkujeme také oběma milým hostům a jejich ochoty si velmi vážíme.

Senioři, pozor!

Plavání a relaxace v Aqualandu Moravia v Pasohlávkách se uskuteční až 7. 12. (je to zase středa, protože se opět změnily podmínky). Vstupné zůstává 219 Kč. Odjezd je v 9.15 hodin z již známých stanovišť. Pokud jste se nenahlásili 23. 11. na naší společné akci, můžete tak učinit telefonicky na čísle 723 715 533.

Připomínám, že dne 14. prosince ve 14 hodin se v sále centra koná krásná tradiční akce, a to „Vánoční posezení u stromečku“ s velmi hodnotným kulturním programem a také chutným pohoštěním.

Pozor! Na této emotivní adventní akci budete mít poslední možnost se přihlásit na Silvestrovskou merendu, aneb rozloučení se se starým rokem, která se koná dne 28. 12. ve 14 hodin v sále centra. Bude připraven veselý a vtipný kulturní program a také bohaté občerstvení. K tanci a poslechu budou hrát naši chlapci z Dolních Kounic. Přihlášení se na tuto akci je závazné a vybíráme 100 Kč na hudbu a občerstvení.

Oznámení! Oznamujeme všem našim členům, že dne 8. 9. tohoto roku ve věku 84 let zemřela v Praze naše dlouholetá členka a jednatelka klubu paní Marie Bařinová. Čest její světlé památce!

Vedení Klubu seniorů blahopřeje naší dlouholeté člence a také člence pěveckého sboru paní Štěpánce Moravcové, která se v měsíci prosinci dožívá významného životního jubilea. Přejeme jí pevné zdraví a hodně spokojenosti. Blahopřejeme!

Libuše Danielová