Rada města projednávala

Rada města na svém jednání dne 5. 4. rozhodla:

- zveřejnit na úřední desce MěÚ Mikulov záměr města prodat za nejvyšší nabídnutou kupní cenu tyto nemovitosti:

- bytovou jednotku č. 1175/12 v budově č. p. 1174, 1175, č. or. 17, 19 v Mikulově na ul. 22. dubna na pozemku p. č. 516 v k. ú. Mikulov na Moravě vč. spoluvlastnického podílu na společných částech této budovy o velikosti 5050/100871 a spoluvlastnického podílu k pozemku p. č. 516 o celkové výměře 401 m2 o velikosti 5050/100871.

Bytová jednotka bude odprodána zájemci, který podá nejvyšší cenovou nabídku s tím, že požadovaná kupní cena bude činit minimálně částku 840 000 Kč.

Schválila

- partnerství města Mikulov při uspořádání kulturní akce „Mikulovské pivobraní 2016“, které se uskuteční dne 13. 8. 2016 a bude spočívat v umožnění využití prostor amfiteátru pro tuto akci a uveřejnění informací o akci na webových stránkách města za podmínek partnerství uvedených v tomto materiálu doplněných o další podmínky, a to:

- po realizaci akce zajistí její pořadatel odstranění reklamních panelů na Mikulovské pivobraní 2016 umístěných na katastrálním území města Mikulov, nejpozději do jednoho týdne od skončení akce,

- případnou potřebu sečení trávy v areálu amfiteátru před akcí provede pořadatel na vlastní náklady;

- přípravu a podání projektu „Profesionální úřad Mikulov – PUMa“, který bude předložen jako žádost o dotaci do Operačního programu Zaměstnanost, prioritní osy Efektivní veřejná správa, do výzvy č. 33 s termínem podání žádosti do 11. 4. 2016, vč. předložené „Koncepce řízení lidských zdrojů Městského úřadu Mikulov“;

- přípravu projektu a s tím související výdaje pro projekt „Mikulov, Portz Insel – obnova komponované historické krajiny“, který bude podán jako žádost o dotaci do programu INTERREG, česko-rakouská spolupráce, prioritní osa Životní zdroje a prostředí.

Pověřila

- k přijímání prohlášení o uzavření manželství dalšího člena zastupitelstva: JUDr. Vojtěcha Mihalíka.

Vzala na vědomí

- zápis z jednání KPPK a schvaluje udělení prestižního ocenění u příležitosti oslav města Mikulov p. L. P., Bulhary, a Š. J., Břeclav, za opakovanou aktivní pomoc, která bezprostředně vedla k zadržení pachatelů majetkové trestné činnosti při spolupráci s MP Mikulov a OO P ČR Mikulov v průběhu let předcházejících.

Anna Červeňáková

radnice