Výběrové řízení na pozici strážník MP

Výběrové řízení na pozici strážník MP

místo výkonu práce: město Mikulov

tabulková místa: strážník hlídkové služby MP Mikulov

způsob výkonu práce: směnný provoz v nepřetržitém režimu

platové podmínky: 8. platová třída dle zákona č. 262/2006 Sb., zákoníku práce a NV č. 564/2006 Sb., o odměňování zaměstnanců ve veřejných službách a správě. Po získání osvědčení dle zákona č. 553/1991Sb. je zaručen postup v platové třídě.

Nástup: dle dohody

Požadavky na fyzickou osobu, která je

- státním občanem České republiky,

- starší 18 let,

- tělesně a zdravotně a duševně způsobilá dle vyhlášky MV ČR č. 444/2008 Sb., dle zákona č.553/1991 Sb., o obecní policii, ve znění pozdějších předpisů,

- s ukončeným středním vzděláním s maturitní zkouškou,

- bezúhonná dle ust. § 4a zákona o obecní policii – opis z rejstříku trestů, bez záznamu o úmyslném trestném činu (ne starší 3 měsíců),

- spolehlivá dle ust. § 4b zákona o obecní policii – opis z rejstříku přestupků, nesmí být v posledních třech letech opakovaně pravomocně uznán vinným za opakované vyjmenované přestupky a jednání mající znaky takového přestupku.

Další požadavky:

- řidičský průkaz skupiny B

- znalost práce na PC (World, Excel)

- znalost obslužného ovládání IT technologií

Výhodu má:

  • držitel zbrojního průkazu skupiny E, D
  • již sloužící strážník
  • flexibilně časově přizpůsobivý
  • psovod se psem
  • ten, který ovládá cizí jazyky

Písemnou přihlášku, v níž uvedete své kontaktní údaje, vč. telefonu, společně s profesním životopisem, ověřenou kopií vysvědčení o maturitní zkoušce, opisem z rejstříku trestů, ne starším než tři měsíce, zašlete e-mailem na adresu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., faxem: č. 519 444 585 nebo poštou na adresu: Město Mikulov, Náměstí 1, 692 20 Mikulov, a to nejpozději do 27. 04. 2018.

Další případné informace na tel.: 724 364 425 – Jiří Hamerník, velitel MP Mikulov.

S vybranými uchazeči bude proveden osobní pohovor a grafologické rozbory rukopisu za účelem diagnostiky osobnosti v nejbližším termínu. Město Mikulov si vyhrazuje neúspěšné uchazeče neinformovat o důvodech nepřijetí.

Rostislav Koštial, starosta města

DSCN7964