POZOR – bude probíhat inventura popelnic

Společnost STKO společně s městem Mikulov zahajuje inventarizaci nádob na odpady. Postupně bude zrevidováno celé město. Nyní uvádíme květnové termíny.

Prosíme občany, aby připravili všechny popelnice (plast, papíry, bio, směsný komunální) a každé víko popelnice označili viditelnou a čitelnou informací, která bude obsahovat jméno a adresu, ke kterému domu daná popelnice patří.

Všechny tyto popelnice budou následně označeny novými kódy a vloženy do aktuální evidence. Dokončení revize bude zřejmé tak, že na popelnici bude přinýtován černý plastový čip s číslem a nový papírový čárový/QR kód. Teprve až v tomto případě může být nádoba uklizena z místa svozu.

Pokud nádoba nebude v rámci inventury zaevidována, je nutné tuto skutečnost oznámit na Městském úřadě v Mikulově, referent odpadového hospodářství, tel. č. 519 444 572, kde následně proběhne nová inventarizace.

V případě, že evidence nádob vůbec neproběhne (tedy v případě, že nepřistavíte nádoby k evidenci atp.), nebudou tyto nádoby následně vyváženy.

Níže uvádíme první termíny, další ulice budou následovat a o jejich termínu vás budeme samozřejmě informovat prostřednictvím webových stránek města www.mikulov.cz, Facebooku Město Mikulov a v červnu opět ve Zpravodaji.

Nejbližší inventarizace ulic

11. 5. Na Jámě, Lidická, Střelnická

12. 5. Dukelská, Bardějovská, Marie Majerové

13. 5. Náměstí, Kostelní náměstí, Piaristů

14. 5. 28. října, Republikánské obrany, Husova, Zámecká, 22. dubna

15. 5. Koněvova, Novokopečná, 1. května

STKO, spol. s r. o. 

odpady