Klub seniorů informuje

V první polovině měsíce září se kromě Babince, schůzek pěveckého sboru a cvičení žen seniorek uskutečnila jen jedna společná akce, a to plavání v Aqualandu Moravia v Pasohlávkách, kde jsme byli nejen relaxovat, ale také si řádně prohřát naše těla. Další plánovaná akce, a to naše klubové vinobraní v Centru pro volný čas, se konalo až po uzávěrce Mikulovského zpravodaje, a to 16. září.

Prvních čtrnáct dní v září jsme se však na tuto akci a také na družební setkání Mikulov – Zlín dne 24. 9. připravovali. V pěveckém sboru jsme na obě tyto akce pilovali kulturní programy. Zvláštní pozornost byla věnována družebnímu setkání se zlínskými přáteli, a to zajištění obědů, pohoštění, příprava drobných dárečků a jiné.

Senioři, pozor!

Nezapomeňte, že se dne 30. září ve 14 hodin v sále Centra pro volný čas uskuteční náš Svátek seniorů. K svátku nám přijdou popřát a také nás potěšit děti z MŠ Habánská a žáci ZUŠ Mikulov. K tanci a poslechu bude opět hrát pan Miloš Škamrada starší. Nebude chybět ani chutné pohoštění. Přijďte, nebudete litovat!

Akce v měsíci říjnu:

2. 10. Slavnostní otevření nové sociální služby v 10 hodin na ulici Dukelská 56, chráněné bydlení v Mikulově – Srdce v domě. Naši členové byli na tuto akci pozváni.

6. 10. Svátek všech seniorů ve 14 hodin v zámeckém sále. Akci organizuje město Mikulov.

7. 10. Plavání – Aqualand Moravia v Pasohlávkách. Odjezd v 8.30 hodin z již tradičních stanovišť. Hlaste se již 30. 9. na naší společné akci, nebo na telefonním čísle: 723 715 533.

14. 10. Šikovné ruce v 15 hodin v klubovně CVČ. Společná výroba dárečků ze skla a jiných materiálů pod vedení Ivy Šrámkové.

21. 10. Zábavné odpoledne a kolo štěstí ve 14 hodin CVČ. Kolo štěstí bylo již dvakrát odloženo pro uzavření centra. Proto již počátkem měsíce října můžete nosit ceny do tomboly, a to vždy v pondělí dopoledne a úterý odpoledne.

Upozorňuji, že plánované divadelní představení v Boleradicích plánujeme až v měsíci listopadu nebo prosinci, protože většinu divadelních her, které opakují, jsme již viděli.

Vedení Klubu seniorů blahopřeje našim členkám, a to paní Ludmile Kolouchové a Marii Dufkové k významnému životnímu jubileu a přeje jim vše nejlepší, především však pevné zdraví a hodně spokojenosti.

Libuše Danielová