ISNO rok skončil a je čas na přepočet slev z třídění

Pro všechny občany, kteří jsou zapojeni do ISNO a po celý rok poctivě třídí svůj odpad, nastal nyní čas zúčtování. V uplynulých dnech byl proveden finální přepočet vytříděných odpadů a s tím spojený přepočet slev. „Do konce roku si mohou občané překontrolovat stav svého odpadového účtu a zjistit výši slevy, kterou si vytřídili," řekla Romana Cvrčková z STKO.

Přepočet se týká období od 1. 10. 2014 do 30. 9. 2015. „V případě nejasností se na nás mohou občané obrátit," doplnila Romana Cvrčková. Zároveň vyzývá občany, aby se vzhledem k omezeným kapacitám a nárůstu osobních návštěv v kanceláři STKO, informovali o slevách pomocí e-mailu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo na telefonním čísle: 736516020 nebo posléze osobně. Konzultační hodiny pro ISNO zůstávají ÚT a ČT od 7 do 15 hodin v prvním patře kanceláří STKO na ulici Brněnská 65.

Pro všechny, kteří jsou zapojeni v ISNO systému, má STKO další novinku, a to tisk čárových kódů na pytle přímo z odpadového účtu. „Lidé si nebudou muset kupovat rovnou samolepicí etikety, ale stačí si vytisknout štítek na klasický papír, vystřihnout jej a přilepit izolepou," říká Romana Cvrčková a ještě upozorňuje. „Dbejte však zvýšené opatrnosti při umísťování čárových kódů na pytle. Je třeba opravdu dodržovat správné označení komodity, to znamená nálepka papír na pytel s papírem, nálepka čárového kódů plast na pytel s plastem. Často se stává, že si to lidé pletou. Proto jsme již nálepky barevně oddělili pro tisk."

js

odpady