Ples ZUŠ Mikulov již poosmé

Sdružení rodičů a přátel dětí a školy při ZUŠ Mikulov připravuje na pátek 19. února v prostorách hotelu Eliška svůj již osmý reprezentační ples. Spolu s městském plesem je jedním ze dvou bálů letošní mikulovské plesové sezony. Pro hosty je připraven pestrý program, v němž se představí žákovská cimbálová muzika Kolík, skupina žáků tanečního oboru s ukázkami tanců a též oblíbený Salonní orchestr s půlnočním blokem vídeňských valčíků (a možná i něčím navíc…). V tanečním sále hraje po celý večer skupina Merlin a v hotelovém sklepě při výborném víně cimbálová muzika Klaret.

Součástí plesového programu bude i slosování cen, které našemu SRPDŠ věnovali rodiče našich žáků a další příznivci a sponzoři. Losována bude i hlavní cena od generálního sponzora, jehož identitu odkryjeme v příštím čísle mikulovského Zpravodaje.

Předprodej vstupenek byl zahájen 25. ledna v kanceláři ZUŠ. Lístky je možno si předem též rezervovat na telefonním čísle 519 510 764.

Vážení přátelé, zveme všechny, kdo se rádi pobaví v dobré společnosti, v příjemném prostředí při dobré hudbě a skvělé kuchyni.

Plesový výbor SRPDŠ

19. 2. 2016 Ples ZUŠ Mikulov