Rozsvícení vánočního stromečku bylo plné překvapení

První adventní neděli 2. prosince jsme na mikulovském Náměstí společně rozsvítili vánoční stromeček a slavnostní atmosféru okořenila světelná show (videomapping) a také rozsvícení jedné z dominant města, a to věže kostela sv. Václava.

Zaplněné Náměstí, potlesk, spokojenost a údiv v očích zejména těch nejmenších návštěvníků je pro všechny, kteří se na letošním rozsvěcování stromečku podíleli, znamením, že se akce líbila.

Letošní dvanáct metrů vysoký vánoční strom rostl 35 let na ulici Republikánské obrany u vstupu na fotbalové hřiště FC Pálava Mikulov, váží 2,5 tuny a díky profesionální spolupráci všech, včetně pracovníků společnosti Tedos Mikulov a Městské policie Mikulov, byl dopraven až na Náměstí.

 PODĚKOVÁNI

„Chtěl bych za vedení města poděkovat zejména paní Marii Leskovjanové, bývalé místostarostce, která se na letošním rozsvěcování stromečku, nové vánoční výzdobě a videomappingu velmi intenzivně už od jara podílela. Poděkování patří také Jitce Sobotkové, která paní místostarostce v přípravě pomáhala, společnosti TEDOS Mikulov a týmu Mikulovské rozvojové za skvělé zvládnutí celého programu,“ řekl starosta města Rostislav Koštial.

Děkujeme také všem, kteří nám i na sociálních sítích sdělují své dojmy z akce.

Za všechny je zde poděkování od Jitky Minaříkové: „Milí pořadatelé, díky, velké díky patří Vám všem, kteří jste se podíleli na přípravě rozsvícení vánočního stromu. Bylo to úžasné, překrásné a nezapomenutelné. Dlouho mne tento zážitek bude hřát u srdíčka. Moc krásně jste vše připravili. Ještě jednou velké díky. Všem Vám přeji krásné a šťastné prožití svátků vánočních.“

Užijte si krásný adventní čas!

Jitka Sobotková

vanoce zima mikulov