Pálavské vinobraní se letos kvůli vládním nařízením bohužel neuskuteční

Přestože jsme do poslední možné chvíle pracovali na přípravách a především věřili, že se situace obrátí k lepšímu a kulturní akce velkého rozsahu nakonec proběhnou, s velkou lítostí oznamujeme, že se s ohledem na dosavadní opatření proti šíření koronaviru a na vládní nařízení s tím spojená letošní ročník Pálavského vinobraní v Mikulově bohužel neuskuteční.

Mrzí nás to zejména proto, že jsme měli pro letošní ročník připraven opravdu velmi kvalitní program, který byl nabitý hvězdami české a slovenské hudební scény. V kombinaci s dobrým burčákem, vínem a atmosférou, kterou především vy, naši občané, přinášíte, mělo být Pálavské vinobraní již tradičním vyvrcholením turistického léta v Mikulově. Celý tým pořádající společnosti Mikulovská rozvojová vložil do příprav veškerou energii, což se pozitivně odrazilo na předprodeji vstupenek, který pro letošní ročník dosahoval rekordních hodnot. Permanentka pro občany města Mikulov platí automaticky i na příští ročník bez nutnosti výměny. Další ročník Pálavského vinobraní se uskuteční od 10. do 12. září 2021.

Děkujeme všem za pochopení této tíživé situace, přejeme vám především pevné zdraví, hodně optimismu a těšme se z vyhlídek, které slibují postupný návrat k běžnému životu. Pálavské vinobraní je akcí, která dozajista k Mikulovu patří a navždy patřit bude. Společně s vámi občany města Mikulov se budeme těšit na shledanou na dalších kulturních akcích v našem městě.

Dominik Ryšánek a celý tým Pálavského vinobraní

PV20 banner rgb 851x315px zrušeno 1