Klub seniorů informuje

Kromě pravidelné činnosti, jako byl pondělní Babinec, úterní schůzky pěveckého sboru a každý čtvrtek cvičení žen, se během posledních čtrnácti dní uskutečnily dvě velmi pěkné a dá se říci i velmi zdařilé akce. Především to byl výlet do Lednice 8. června, který se uskutečnil nejen pro členy našeho klubu, ale i jejich rodinné příslušníky a hlavně děti a vnoučata. Počasí nám také přálo, protože toho dne bylo mimořádně krásně a teplo. Všichni zúčastnění se moc těšili na plavbu lodí k minaretu, na lednický zámek, skleník a jiné. Mnozí senioři si vyšlápli i na minaret. Přece tři sta dva schodů pro ně nic neznamenalo, vždyť už měli trénink z hradu Pernštejna. Kouzelná byla také projížďka kočárem překrásným zámeckým parkem. Téměř padesát účastníků tohoto zájezdu se domů vracelo nadmíru spokojeno. Všichni si to náležitě užili a na krásný výlet budou jistě dlouho vzpomínat. Vedení Klubu seniorů děkuje paní Martě Zbořilové a Marii Babicové za perfektní organizaci tohoto nezapomenutelného zájezdu a senátoru Janu Hajdovi za milý sponzorský dar. Moc děkujeme!

Dne 15. června jsme jeli opět relaxovat do Aqualandu Moravia v Pasohlávkách a i tentokrát jsme si to náležitě užili. V tomto prvním pololetí jsme jeli naposledy, protože další plavání spojené s relaxací se uskuteční až 14. září tohoto roku. Další krásnou a nezapomenutelnou akcí byla účast našich členů dne 19. června v Janáčkově divadle v Brně na vystoupení Mozartových dětí 2016 společně s národopisným souborem Hradišťan. Byl to fantastický zážitek a zvláště vystoupení žáků ZUŠ Jihomoravského kraje nás všechny přítomné doslova chytilo za srdíčko. Velmi nás potěšilo, že jedním z nadaných a talentovaných dětí byl vnuk naší členky paní Marie Viceníkové. Zájezd na tuto krásnou akci zorganizovala ZUŠ v našem městě. Moc za to děkujeme!

Senioři, pozor!

Připomínám, že v letních měsících, a to červenci a srpnu, se budeme scházet každé úterý od 14 hodin v Centru pro volný čas na Vrchlického ulici a budeme opékat špekáčky nebo párky. V případě nepříznivého počasí posedíme v naší klubovně u kafíčka, popovídáme si a také si zazpíváme. Upozorňuji naše členy (hlavně ty nové), že špekáčky, párky či jiné pochutiny si každý přinese sám. Za malý poplatek uvaříme kafíčko anebo čaj. Toto úterní setkávání je bez výjimky pro všechny naše členy a další příznivce. Nemusíte se hlásit, jen prostě přijďte mezi nás!

Upozornění! Dle poslední dohody s novým vedením Klubu seniorů ve Zlíně na Kvítkové ulici se termín družebního zájezdu do Zlína mění. Odjezd tedy bude už 21. září. Závazně se můžete hlásit dne 7. září na naší společné akci, a to na Vinobraní v Centru pro volný čas na Vrchlického ulici.

Vedení Klubu seniorů blahopřeje naší člence paní Martě Zbořilové, která se dne 21. června dožila významného životního jubilea. Přejeme jí pevné zdraví, hodně optimismu a spokojenosti, a ať je tu dlouho mezi námi! Blahopřejeme!

Libuše Danielová