Klub seniorů informuje

Ohlédnutí se za některými akcemi, které se uskutečnily v posledních čtrnácti dnech. Velmi pěknou a zdařilou akcí bylo dne 28. června setkání členů pěveckého sboru, pondělního Babince a celé řady dalších, a to v nově zrekonstruovaném vinném sklípku na Pavlovské ulici. Setkali jsme se proto, abychom nejen zhodnotili činnost našeho klubu za uplynulého půl roku, ale také při příležitosti narozenin dvou našich členek a jednoho životního jubilea. Rádi jsme ve svém středu přivítali i naši lektorku paní Ivu Šrámkovou. Posezení ve vinném sklípku v počtu téměř třiceti účastníků bylo velmi příjemné, protože ten den bylo mimořádně teplé počasí. Pochutnávali jsme si na krásně propečených kuřátkách z dílny pana Marcinčáka, kterému tímto moc děkujeme. Nechyběly ani obložené talíře, jednohubky, cukroví a další dobroty. Tato milá a netradiční akce se protáhla až do večerních hodin. Setkání se opravdu vydařilo a všichni odcházeli domů spokojeni. Na tuto akci budeme všichni dlouho vzpomínat. Poděkování patří našim členkám, a to Štěpánce Moravcové, Martě Gregorové, Boženě Karáskové, Iloně Biganovské, a celé řadě dalších, kteří připravovali občerstvení, vařili kafíčka a celou dobu se všem zúčastněným věnovali a pečovali o ně. Děkujeme!

Během letních měsíců se členové našeho klubu schází každé úterý od 14 hodin v Centru pro volný čas na Vrchlického ulici. Opékáme špekáčky, pijeme kafíčko, povídáme si a také zpíváme. První úterý v měsíci červenci jsme se nesešli, protože byl státní svátek. Další úterý, a to 12. července, jsme se setkali poprvé a náležitě jsme si to užili. Podělili jsme se o zážitky za uplynulé období, opekli špekáčky a spokojeni jsme se rozešli do svých domovů. Další společné setkání se uskutečnilo 19. a 26. července. Takto se budeme pravidelně setkávat až do konce měsíce srpna.

Pozor! Dne 30. srpna ve 14 hodin se společně setkáme u paní Jarmily Spilkové na ulici Koněvova 10, a to na její pozvání a také proto, aby byla nějaká změna. Připomínám, že těchto společných akcí se může zúčastnit každý náš člen a nemusí se nahlašovat. Společně jsme se také setkávali na celé řadě akcí organizované městem a dalšími organizacemi. Ať už to byly vernisáže, výstavy, kytarový nebo varhanní festival, Festival národů Podyjí a celá řada dalších akcí. Dá se říci, že nabídka kulturních a jiných akcí konaných v našem městě je velmi pestrá a je opravdu z čeho vybírat.

Vedení Klubu seniorů děkuje senátoru Janu Hajdovi za velmi milý sponzorský dar pro naše členy. Moc děkujeme, vážíme si toho a jeho vztah k nám dovedeme ocenit!

Vedení Klubu seniorů blahopřeje naší dlouholeté člence paní Ireně Černotové, která se v měsíci srpnu dožívá významného životního jubilea. Přejeme jí všechno nejlepší, především však pevné zdraví a hodně spokojenosti. Blahopřejeme!

Libuše Danielová