„Prázdniny“ v G-centru

Letní měsíce – červenec a srpen – byly u nás ve znamení pohody, odpočinku, sluníčka a spokojenosti. Hlavně zaměstnanci se těšili na zasloužený odpočinek, dovolenou se svými nejbližšími, aby načerpali sílu a energii k další práci.

Ve dnech 7., 12. a 19. července a 19. srpna byly uskutečněny společné oslavy narozenin: popřáli jsme vše nejlepší a hlavně zdraví paní Heleně K., Marii P., Sylvě K. a panu Milanu Ch. Děkujeme za bohaté občerstvení, oslavy se všem vydařily a užili jsme si setkání při slavnostní příležitosti.

Ve středu 13. července proběhlo pravidelné setkání vedení organizace se seniory, uživateli pobytových služeb. Jako obvykle byly zhodnoceny tři měsíce druhého čtvrtletí a byl představen průběh dalších tří měsíců. Promítnuté fotografie z našeho života byly jako vždy vítaným zpestřením setkání.

Společný čas byl věnován společenským hrám, posezení na zahradě nebo ve stínu před budovou a drobným rukodělným činnostem.

Již v červnu avizovaná žádost o grant z fondu Nadace ČEZ k pořízení pojízdného elektrického zvedáku dostala šanci a jsme zařazeni v pořadí na schválení správní radou! Projekt bude podpořen v rámci mobilní aplikace „EPP – Pomáhej pohybem“ a všichni, kteří mají rádi aktivní pohyb nebo cvičení můžou náš projekt podpořit. Sledujte naše webové stránky a Facebook, kde Vás budeme informovat o dalších důležitých detailech. Věříme, že nám pomůžete!

Více z našeho života se dozvíte na webových stránkách: www.gcentrummikulov.cz, část: Aktuality z našeho života.

Pavel Rous

g.centrum

Posezení před budovou

Aktivity na zahradě

 

Návštěva faráře